VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kominictví, kominík: -vložkování komínů, revizní technik.

Zakázkové krejčovství: -šití oděvů na zakázku.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

tel.č.neověřeno Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace

Prodej, dodávka, montáž: -plovoucí a sportovní podlahy, PVC*, koberce, korek, marmolea, vlysy. Renovace podlah, úpravy povrchů. Služby: -měření vlhkosti -poradenství. Prodej: -barvy a laky KABEFARBEN.

Elektro: - ektroinstalační práce - elektromontáž: - revize. - servis.

Elektropráce, elektroservis. Prodej: -elektro -servis ETA.

Práce: -malířské. -natěračské.

Zámečnictví, zámečnické práce.

Činnost: - demolice - trhací práce

Kožešnictví: -kožená móda -prodej a oprava -výroba, šití.

Čištění, oprava, servisseřizování: -plynové spotřebiče. Pozáruční oprava: -průtokové ohřívače vody -plynové, kombinované sporáky, kombinované kotle (kotel) MORA.

Instalace průmyslových strojů a zařízení Kování, lisování, ražení, válcování a protlačování kovů; prášková metalurgie Výroba zámků a kování Silniční nákladní doprava

Instalatérské práce Výroba zámků a kování

Montáž: -vodo-topo-plyn -podlahářské práce.

Provádění montáží, údržby, oprav a revizí elektrických zařízení a spotřebičů včetně výpočetní a kancelářské techniky.

Služby: - malířství - natěračství - nátěry fasád - stříkané tapety