VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba, šití: - dětské oblečení. Spolumajitelka Marie Kašpárková.

Truhlářská výroba: - Nábytek (kancelářský, bytový, zahradní) - Vestavné skříně - Kuchyně (včetně spotřebičů) - Schodiště - Výplně otvorů (okna, dveře) - Chatky, altány, pergoly - Ostatní

Autojeřábické práce: -jeřáb-nosnost 20tun.

Zateplení fasád, strukturální omítky, prodej a montáž okenních parapetů .

Kovoobrábění: - velko i malo sériová výroba přesných i méně přesných kovových i plastových dílů. Možnost zajištění zinkování, kalení výrobku v externí firmě. Nabízíme: -CNC soustružení -Vrtání. Výroba komponent do zastřešení bazénů konkrétně se jedná o frézování montážních děr do dlouhých profilů.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Malířské a natěračské práce. Malování: -bytů, novostaveb -školy, kanceláře -nebytové prostory a průmyslové objekty -malování restaurací -protiplísňové nátěry -fasád -stříkání vysokotlakým zařízením. Nátěry: -dveří, oken, zárubní -soklů -podlah -fládrování -kovových konstrukcí -klempířských a zámečnických výrobků -stříkání ...

Poradenství a služby (služba) v oborech (oboru, obory): -bezpečnost práce -hygiena práce -požární ochrana -ekologie -manipulační vozíky -práce ve výškách -vstřelovači -řidiči do 3, 5 t -stolní tenis -ostatní.

Elektromontáže, elektromontážní práce: -montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení -veřejné osvštlení -VN (vysoké napětí) -NN (nízké napětí) -vysokozdvižná plošina. Alianční partner EON.

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace rodinných domů a bytů. Realizace hromosvodů.

Energetika, plynárenství, topenářství: -projektování -znalectví -auditorství.

Prodej, pokládka podlahy, podlaha. Lité podlahy - anhydrity podlahoviny: -laminátové Quick Step, Parador, Egger, Alsafloor -třívrstvé dřevěné Befag, PAR-KY, Magnum, Singha, Teka, Narowood -masivní -parketové vlysy -parketové mozaiky -exotické palubky vnitřní i venkovní -korkové, korek -PVC Fatra, Forbo, Gerflor, ...

Truhlářství. Výroba, prodej dveře: -interiérové, venkovní.

Servisní a revizní technik. Vodo-topo-plyn.

Provádíme: -montáže sádrokartonových konstrukcí -půdní vestavby -kazetové podhledy -příčky a šikminy -zateplování fasád rodinných domů, zelená úsporám -různé stavební práce -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby.

Montáž a servis slaboproudých systémů. Elektronické zabezpečovací systémy EZS, elektrické požární signalizace EPS, kamerové systémy CCTV a IP CCTV, přístupové EKV a docházkové systémy ACS, strukturovaná kabeláž, rozvody společné antény (STA), satelitní systémy pro příjem digitální televize a další.

Zednické a obkladačské práce. Celkové rekonstrukce domů a bytů včetně dodávky materiálu. Kalkulace ZDARMA !!! Obklady a dlažby. Zámkové dlažby. Zateplovací fasády. Kvelbení sklepů A mnoho jiných zednických a obkladačských prací. DOVOZ MATERIÁLU DO 20KM. ZDARMA!!!!!

Revize elektrických zařízení nízkého napětí do 1000 V v objektech třídy A.

Vodoinstalatérské a topenářské práce: -rekonstrukce a montáž rozvodu vody -rekonstrukce a montáž rozvodu kanalizace -výměna a montáž kotlů a bojlerů -výměna a montáž ústředního topení -instalace podlahového topení -rekonstrukce koupelen -apod.

Malíř, natěrač, služby: -nátěr oken, okna -dveří, dveře, nábytek -veškeré malby ve světlých i sytých tónech -malby historických budov, kostelů, škol, restaurací, provozoven, hal* i ve větším rozsahu -plastické nástřiky Gota, tekuté tapety různé technologie -instalujeme hliníkové rohy pod omítku i na staré nerovné stěny -malujeme ...

Stavební firma. Rekonstrukce: -domů a bytů -kuchyňské linky i bytového jádra -výroba kuchyně a nábytek na míru -pokládka dlažby, plovoucí podlahy, obklady -stavební práce -sádrokartony -projekce ve 3D. Zajištění stavebního povolení.