Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
zánik poslední živnosti: 7.10.2013 Rekonstrukce i novostavby: -koupelny a bytová jádra -kompletní realizace zakázky včetně zajištění ostatních řemesel ( vodo topo, elektro, malby apod.) - montáž keramických i přírodních obkladů a dlažeb s garancí vysoké kvality provedení - drobné zednické práce, opravy a rekonstrukce bytových i ...

zánik poslední živnosti: 8.11.2014. Zakázková výroba krbů, prodej, montáž: -venkovní krby -vnitřní krby. Rekonstrukce interiérů. Izolatérství. Komíny. Krbové kamna. Zastřešení.

Čalounictví, čalouník. Práce: - čalounické.

Zámečnictví, nástrojářství. Zakázková výroba bran, schodů, plotů a přístřešků včetně montáže.

Pokrývačské práce, tesařské práce, realizace střech, altány, pergoly. Klempířské práce.

Projekce, projektování elektrotechniky a elektroniky: -zabezpečení objektu -návrhy elektroinstalace -systém požární signalizace.

datum zániku: 25.4.2014. Svářečské práce - netodoy TIG, MIG, MAG, obal. elektroda, plamen - pro černou ocel, nerez, hliník. Zakázková i sériová výroba. Potrubářské práce, výroba tlakových nádob a separátorů, záchytných valů, kontejnerů. Zajišťuje: -pálení laserem -ohraňování -soustružení -frézování -povrchové úpravy.

zánik poslední živnosti: 9.12.2013. Půjčovna, půjčování, pronájem: -nákladní přívěsný vozík, přívěsné vozíky za osobní automobily -hliníkový žebřík, hliníkové žebříky -ruční hyraulická ohýbačka kovových trubek, hydraulické ohýbačky kovové trubky -svářečka, svářečky plastových trubek, plastové trubky, plastová trubka -vrtačka, ...

Práce: -stavební -stavba domů na klíč -zateplení fasády -obklady -dlažby -malby -nátěry.

Ukončena činnost. Práce, služby: -kamenosochařství.

Truhlářství. Výroba euro: -okna(okno, oken) -dveře. Prodej: -sušené řezivo(smrk, dub, buk, jasan)

-Přípravné práce pro stavby

-Fotografické služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Projektování elektrických zařízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, ...

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek.

Práce: -speciální sanační stavební práce -stavební práce -stavební činnost -stavební chemie.

Tel. nefunguje. Není možné dohledat nový. Zámečnictví, zámečník. Nástrojářské práce. Kovoobrábění.

-Zprostředkování obchodu Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod

Stavební činnost. Tesařství.

Strojírenská výroba, strojírenství. Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba automobilové součásti, automobilový průmysl.

Zednické práce, rekonstrukce rodinných domů, zateplování fasád, modernizace bytových jader, dokončovací práce v interiéru.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, montáž: -laminátové a dřevěné podlahy -plovoucí podlahy -dveře, zárubně, lišty -PVC, Korek -parkety -podlahářské práce -poradenství.