Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby: -krejčovství, zakázkové šití.

Zednické práce. Stavební práce. Obkládání stěn a pokládání podlahových krytin.

Práce: - kovovýroba - obráběčství.

Služby, montáž: -elektro, elektroinstalace.

Čalounictví, výroba: - válendy - dvoulůžka - rozkládací pohovky - dvojválendy - francouzské postele - kuchyňské lavice - atypické rozměry lůžek na zakázku. Možnost výběru potahových látek.

Řemeslo, služby: -klempířství -pokrývačské práce -montáž střešních konstrukcí.

Stavební firma. Práce: - demoliční - zemní, výkopové - dlaždické - kamenické - malířské. Výstavba: - rodinné domy - komunikace, cesty, chodníky - tenisové kurty, sportoviště - kanalizace. Odvoz sutí kontejnerem. Rekultivace rybníků.

Malířské, tapetařské, natěračské práce.

-Drobná výroba ze dřeva, mimo práce truhlářské. Obráběčství Truhlářství, podlahářství

Malířské a lakýrnické práce.

Demolice Zemní práce

Montáž: - sádrokartonové příčky a stropy - minerální podhledy - půdní vestavby - střešní okna.

Klempířství, výroba a montáž veškerých lišt a olemování na střechy -oplechování komínů -oplechování atik -úžlabí -montáž žlabů, svodů, parapetů -oplechování antoníčků a pod. montáž střešní krytiny : -falcované -lisované -kanadská šindel -IPA, atd. -nátěry a ošetření plechových střech

Truhlářství, výroba dřevěných mostků, králikáren, voliér. -dřevěné prvky pro chovatele, myslivost -potřeby pro myslivost -posedy -krmelce -zásypy -samokrmítka pergoly -zahradnický nábytek

Práce, služby: -výkopové -hrobařské, vypomoc při zrušení starého hrobu -výstavba nového pomníku -pomocné práce.

Práce, realizace: -zednické -rekonstrukce -zateplování, zateplení fasád -sádrokartony -výstavba rodinný dům -renovace byt. jader -obkladačské, obklady, dlažby, různé stavební opravy. Zajistíme: -vodo, topo, elektro -klempířské -tesařské.

přerušení: od: 25.8.2010. Montáže sádrokartonové konstrukce včetně protipožárních -příček, příčky, půdních vestaveb, půdní vestavby či minerální podhledy a pokládka, pokládání plovoucích podlah.

Vodoinstalatérské práce, vodař, instalatér, topenářské práce, topo, topenář.Vodo-topo, plyn.

Stavební firma, stavební činnost, práce, stavebnictví. Výstavba rodinných domů, domy, RD, dům. Rekonstrukce, modernizace. Fasáda, fasády. -stavby na klíč -kamenické práce -strojí výkopy, planýrování terénu -úklid staveb a odvoz -úklid lesů pro obce

Dřevovýroba, truhlářství, stolařství: -okna, dveře (i atypická) -vestavěné skříně -schody, schodiště -obklady -ostatní výrobky ze dřeva.

Dělení kovových materiálů laserovým paprskem: - ocel do 10 mm - nerez do 6 mm. Plocha stolu 2 x 1, 25 cm

Dřevařská výroba. -výroba nábytku na zakázku -Kuchyně -Jídelní stoly -Dětské pokoje -Předsíňové skříně -Skříně na míru -Kancelářský nábytek STAVEBNÍ TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE -Plovoucí podlahy -Výroba dveří -Zahradní nábytek -Pergoly, přístřešky -Oplocení VÝROBKY Z POLYPROPYLÉNU -Výrobky z polopropylénu pro živočišnou ...