Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Klempířské a pokrývačské práce. Montáž: - střešní, pokrývačské krytiny. Prodej: - polykarbonát - klempířské prvky - střešní krytina.

Tesařství: -pokrývačské práce -tesařské práce -stavby, rekonstrukce a opravy střech -výstavba dřevostaveb, altánků, chat a srubů.

Elektroinstalace. Projekce, dodávky, montáže: -systémy EZS a EPS -rozvody STA -elektronické přístupové systémy -měření a regulace -telefonní technika.

Kovoobrábění a svařování hliníku pro automobilový, elektrotechnický průmysl. Zpracování hliníku. Lisování, výroba profilů. Výrobky z hliníku. Zpracování slitiny. Povrchová úprava kovů: - eloxování.

Stavební činnost: -stavební práce -zateplování -rekonstrukce a přestavby -novostavby, rodinné domy na klíč -sanace -zemní a výkopové práce -řezání asfaltu a betonu.

Stavební klempířské práce.Kompletní dodávky střech. Sádrokartonářské práce.Montáže suchých podlah.

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Klempířství, pokrývačství: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -zateplení střech -střešní okna -montáže střešních hydroizolací.

Zateplovací systémy. Inženýrské stavby. Dopravní stavby. Obkladačské práce. Průmyslové stavby. Kompletní stavební činnost: -rodinné domy na klíč -občanské stavby -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader.

Podnikatel Ing.Karel Štolba se sídlem ve Skalné se především zabývá zemními a stavebními pracemi. Naše stavební firma nabízí zemní a stavební práce. Provádíme kompletní stavbu od výkopu základů až po dokončovací stavební práce. Především působím působíme v Plzeňském a Karlovarském kraji. Postavíme rodinný dům od 1, 2 milionu korun a kromě ...

Stavební práce - bourací práce technologických zařízení se zaměřením na znovuvyužití odpadů - demolice stavebních objektů, - práce nakladače UNC, LOCUST (kladivo), - řezání ocelových konstrukcí - zemní práce - lešení - instalace i možnost pronájmu. Recyklace odpadů. Nákladní automobilová doprava.

Poradenství a konzultace - energetické průkazy - stavební výkresy architektonické řešení staveb - projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení - stavební dozor - měření termokamerou - inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb - prodej zemědělských komodit - prodej ...

Strojírna: - kovoobrábění, - soustružení.

Práce: - klempířské - pokrývačské - zateplování půdních prostor

Strojírenská výroba: - CNC obrábění (soustružení a frézování) - pálení plasmou - tváření - sváření - zámečnické práce

Výroba, dodávka: - obchodní vzorníky - tapety. Tapetování.

Kompletní realizace střech: - klempířské práce - pokrývačské práce - šikmé, ploché střechy - střešní okna

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské Prodej: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika - vybavení koupelen

Činnost: - studnařství - vrtané studny - kopané studny - průzkumné vrty - čištění studní

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - demolice - prodej kámen, písek

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny -plovoucí podlahy -PVC -koberce

Služby: -silniční motorová doprava nákladní -oprava silničních vozidel -oprava pracovních strojů -provoz čerpací stanice Práce: -zemní

Povrchové úpravy, dělení plechů laserem a ohraňování. Svářečské práce.