Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální elektromateriál -interiérové osvětlení -moderní světelné zdroje domácích i světových výrobců. Projekt, dodávka a montáž: -osvětlení -snížené kazetové podhledy se stropním osvětlením -moderní podlahové rozvody -elektrické přímotopné vytápění -hromosvody.

Zámečnické práce. Výroba na zakázku: -ploty -mříže -vrata včetně montáže.

Zámečnické práce, zdvihacích a manipulačních zařízení. Elektrické instalace.

Kompletní hromosvodní a zemnící soustavy - materiál od firmy J. Pröepster - to nejlepší pro Vaší střechu

Čalounické práce. Opravy: -čalouněný nábytek. Výroba: -sedací soupravy -dvoulůžka -válendy -taburety.

Dřevovýroba. Výroba, montáž: -dřevěné šindele. Pořez dřeva: -trámy -latě -fošny -prkna -plotovky -palivové dřevo. Stavba krovů. Možnost odběru dřevěných pilin. Příjem zakázek na telefonu 775217577.

Malířství písma: -na sklo -na plexi -na plech -na umělé hmoty. Fasády. Fóliové písmo. Samolepící fólie. Samolepky. Velkoplošná reklama. Polepování: -automobily -výlohy. Aranžérské práce. Pískování skla, porcelánu atd. Reklamy na autoplachty.

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

Práce: -zámečnické -klempířské.

Práce: -lakýrnické -natěračské -malířské. Služby: -nátěry fasád, střech a konstrukcí. Úpravy: -italské nástřiky OIKOS.

Prodej: -kompletní zahrádkářský sortiment -semena -hnojiva -sazenice -postřiky -umělé květiny -keramika -nářadí -zahradní technika -sekačky, vyžínačky -postřikovače -vodní čerpadla. Půjčovna: -čističe na koberce a čalouněný nábytek KARCHER -provzdušňovač trávníku -válec na trávu -postřikovače ...

Práce: -zámečnické -svářečské -montážní -zednické -opravárenské Malá letní restaurace

Práce: -instalatérské -zámečnické.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Výroba: -potrubí a části potrubí -potrubní díly -tlakové nádoby, kolony a reaktory s fluorpolymerovými výstelkami, vhodné proti korozi a pro výrobu vysoce čistých médií. Výstelkování nádob: -fluorpolymerovými deskami -PVDF-polyvinyldenfluorid -E-CTFE-etylenchlortrifluoretylen -FEP-fluoretylenpropylen ...

Čalounictví: -opravy čalouněného nábytku -bytového textilu.

Truhlářství: -zakázková výroba a prodej -nábytek pro hotely, banky, obchody, kanceláře a restaurace.

Elektrikář Karlovy Vary Elektroinstalace ( i opravy ) v bytech, kancelářích, chatách a chalupách Opravy elektroinstalace i mimo pracovní dobu Provádím tyto práce: Elektroinstalace: Provádím elektroinstalace (i menšího rozsahu), opravy a úpravy elektroinstalací v bytech, rodinných domech, chatách a kancelářích. Odstraňování poruch: V ...

Zámečnictví -zámečnické práce