Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství: -zakázková výroba a prodej -nábytek pro hotely, banky, obchody, kanceláře a restaurace.

Elektrikář Karlovy Vary Elektroinstalace ( i opravy ) v bytech, kancelářích, chatách a chalupách Opravy elektroinstalace i mimo pracovní dobu Provádím tyto práce: Elektroinstalace: Provádím elektroinstalace (i menšího rozsahu), opravy a úpravy elektroinstalací v bytech, rodinných domech, chatách a kancelářích. Odstraňování poruch: V ...

Zámečnictví -zámečnické práce

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Čalounické práce. Prodej: -lepidla -čalounické potřeby.

Kamenické a stavební práce. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene.

Vodoinstalatérské práce. -instalatérské práce.

Instalace a servis plynových kotlů.

Elektromontáže, elektroinstalace. Instalace: -silnoproudé od 1000 V -slaboproudé. Montáže: -telefonní rozvodny -televizní rozvodny pozemské, satelitní -zabezpečovací systémy -protipožární systémy -EPS, EZS -kamerové systémy -ozvučení. Revize: -elektrická zařízení. Montáž, revize hromosvodů. Instalace datových sítí.

Podlahářství, -prodej, pokládka parkety včetně ostatních krytin -hobra, PVC, linolea, plovoucí podlahy, laminové podlahy.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -výroba ocelových konstrukcí -konstruktérské práce -montážní práce -opláštění. Opravy a renovace strojů a zařízení.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Revize plynových zařízení.

Řemeslo: -elektrikář. Elektroopravy a převíjení.

Stavební práce: - občanské a průmyslové stavby - demoliční práce včetně plošných odstřelů - rekonstrukce objektů, zateplení - sanační, výkopové práce - zakládání staveb - opravy komunikací a chodníku - výroba a instalace bezpečnostních prvků - dopravní značení.

Projekce, montáže: -silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace a rozvody.

Služby: -elektromontáže zařízení NN -revize el.zařízení do 1000V -montáže a revize hromosvodů -záruční i pozáruční opravy elektrospotřebičů -rozpočtování el.montážních prací -montáže datových sítí a monitorovacích zařízení -montáže, revize výměníkových stanic -prodej a nákup elektromateriálů.

Zakázkové šití a opravy oděvů. Prodej: -konfekce -obuv -módní doplňky.

Montáž a revize: -elektro zařízení -slaboproudé rozvody -měření a regulace NN.

Řemeslo: -broušení skla.

Činnost: - malířství a natěračství.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské -montáž střešních oken - opravy plochých střech

Služby: - kominické - montáž kouřovodů - revize, kolaudace - vložkování komínů - stavby a rekonstrukce komínů.