Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Čalounické práce - výroba a opravy čalounění, sedacích souprav.

Ručně vyráběné křišťálové sklo s českou sklářskou tradicí.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Práce: - stavební - zemní - zednictví

Posuzování vlivů na životní prostředí. Geologické práce v oblasti inženýrské geologie a hydrogeologie. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Hornická činnost - činnost prováděná hornickým způsobem. Odborné kurzy, školení, vzdělávací akce včetně lektorské činnosti.

Výroba, prodej: - stavební řezivo - hranoly, fošny, prkna, latě - truhlářské řezivo Výroba: - sbíjené vazníky - palubky, obložky Tesařské práce.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské

Výroba: -hotelový nábytek Truhlářství. Kovovýroba.

Zámečnické práce. Služby: -otevírání zámků dveří, aut, trezorů

Dřevovýroba. Práce: -frézování dřeva

Služby: - stavební činnost - montáže oken, dveří, garážových vrat, rolet, žaluzií

Práce: -zemní a výkopové -inženýrské sítě

Práce: -zednické -výškové Maloobchod, prodej: -obklady -dlažby -stavební chemie

Zednictví - zateplování domů - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - lité podlahy - sádrové strojní omítky.

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.

Práce: -zemní -výkopové -demoliční -dlaždičské -krajinářské služby

Ruční tkaní, zakázková výroba: - oděvy

Práce: -klempířské -pokrývačské -natěračské -tesařské -montáž střešních oken -zateplovací a sádrokartonové práce. Nástavby na panelové domy.