Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce

Činnost: - tvorba, zpracování bezpečnostní listy - grafické práce - webdesign

Služby: - výškové práce - rekonstrukce bytů, domů - zateplování - pronájem lešení

Žáruvzdorné vyzdívky a izolace průmyslových pecí.

Výroba, montáž, prodej: -pomníky -doplňky -náhrobky -hřbitovní zboží - lampy, vázy -pamětní desky -žulové kuchyně -krby -schodiště. Písmomalířství. Renovace pomníků. Kamenické práce. Smuteční vazby, věnce.

Instalatérské práce v oboru voda, topení, kanalizace v bytech, rodinných a panelových domech, chatách, firmách, rekreačních zařízeních, průmyslových budovách. Provádění tlakových zkoušek. Centrální vysavače - montáž.

Služby: -kominické -výstavby, vložkování a revize komínů -čištění komínů -čištění kouřovodů, kotlů -vložkování komínů -stavba komínů -výpočet komínových průduchů -prohlídky kamerou -kominík.

Zednické práce. Rekonstrukce, výstavba rodinných domů. Rekonstrukce bytových jader, koupelen.

Práce: -malířské -lakýrnické.

Stavební práce. Montáž sádrokartonu. Zednické práce. Rekonstrukce, výstavba rodinných domů. Opravy fasád, bytové jádro, koupelny.

Řemeslo: -malíř -natěrač -tapetář. Benátské štuky. Lazůry. Zednické práce. Sádrokartonářské práce, montáž sádrokartonu. Nátěry, zateplování fasád. Opravy omítek. Nástřiky fasád. Šablonování. Dekorace interiérů.

Nabídka dodávky, montáží, oprav a revizí hromosvodů.

Truhlářské práce, výroba včetně montáže: -schody -soustružení -dveře -okna -nábytek -práce z masivu -šablony pro výrobu schodišť. Výroba: - kuchyně - dveře - zábradlí - bytový nábytek. Dodávka, montáž: - vestavné spotřebiče.

Kovovýroba: -obrábění kovů -svařování kovů -výroba na zakázku. Povrchová úprava kovů.

Povrchová úprava kovů: -zinkování -eloxování. Otrýskání, lakování, metalizace kovů, žárové pokovování, galvanické pokovování spojovacího materiálu.

Řemeslo: -truhlář -truhlářské práce. Výroba, zakázková výroba: - dřevěné schody - schodiště - zábradlí.

Provádíme vrtání otvorů a prostupů jádrovými vrtáky s diamantovou korunkou. Jádrové vrtání. Řezání betonu, asfaltu. Leštění ploch. Výhody: - přesné řezy - řezání bez prachu - rychlá realizace - bezpečnost práce.

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské. Montáž rozvodů vody, odpadů, domovních přípojek. Rekonstrukce, opravy koupelny, topení. Výměna, opravy, instalace: - vodovodní rozvody - WC - vodovodní baterie - vodoměry - septiky, čističky.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž: - střešní, pokrývačské krytiny. Prodej: - polykarbonát - klempířské prvky - střešní krytina.

Tesařství: -pokrývačské práce -tesařské práce -stavby, rekonstrukce a opravy střech -výstavba dřevostaveb, altánků, chat a srubů.

Elektroinstalace. Projekce, dodávky, montáže: -systémy EZS a EPS -rozvody STA -elektronické přístupové systémy -měření a regulace -telefonní technika.

Kovoobrábění a svařování hliníku pro automobilový, elektrotechnický průmysl. Zpracování hliníku. Lisování, výroba profilů. Výrobky z hliníku. Zpracování slitiny. Povrchová úprava kovů: - eloxování.

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Podnikatel Ing.Karel Štolba se sídlem ve Skalné se především zabývá zemními a stavebními pracemi. Naše stavební firma nabízí zemní a stavební práce. Provádíme kompletní stavbu od výkopu základů až po dokončovací stavební práce. Především působím působíme v Plzeňském a Karlovarském kraji. Postavíme rodinný dům od 1, 2 milionu korun a kromě ...

Poradenství a konzultace - energetické průkazy - stavební výkresy architektonické řešení staveb - projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení - stavební dozor - měření termokamerou - inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb - prodej zemědělských komodit - prodej ...