Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Firma Miroslav Linhart - Linhartronik Komponenty pro průmyslovou automatizaci a elektroinstalaci. - projektování - montáže - opravy a revize elektrických zařízení.

Práce: -kamenické -architektonické prvky z pískovce -restaurátorské -umělecko-řemeslné -obklady krbů. Kamenická dokumentace. Pobočka: -Ostroměř, Hlísek 4, p. Kovalčík tel.:602360713, 608425359.

Stavební firma. Provádíme: - půdní vestavby - zateplování budov. Montáž: - sádrokartony - minerální podhledy - lamelové podlahy. Práce: - malířské - elektroinstalace.

Plynoinstalatérství. Revize, rekonstrukce, montáž: -plynová zařízení -ústřední topení -vodovodní, kanalizační rozvody.

Truhlářství, výroba: - okna, - dveře, - nábytek.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: -malby schodišť, bytů, kanceláří, hal -lingrustace. Nátěry: -truhlářské výrobky okna, dveře -klempířské výrobky okapy, střechy -zábradlí, olověné cokly, fasády.

Kompletní elektroinstalace pro podniky i soukromé osoby. Revize, elektroopravárenství.

Truhlářství. Nabídka truhlářských výrobků.

Ubytování: -11 pokojů, 32 lůžek, 7 chat po 4-5 lůžkách. -penzion 190 až 250, - Kč/lůžko -chatka 95, - Kč/lůžko -ubytování ve dvou - a čtyřlůžkových pokojích, možnost rezervace pokoje s kuchyní -možnost čtyř lůžkových chat, stanování a obytných přívěsů -koupání v přilehlé přehradě Rozkoš, turistika, rybolov, ...

Berák zemní práce Kompletní zemní a výkopové práce.

Činnost: - Sádrokartonové systémy - Minerální podhledy - Dřevěné a plovoucí podlahy - Střešní okna - Palubkové obklady - Tepelné a zvukové izolace.

Zednictví - zateplování - rekonstrukce - obklady a dlažby - omítky - hrubé stavby.

Stavební firma, stavby: - realizace staveb - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce střech včetně půdní vestavby - projektovou dokumentaci pro výstavbu rodinných domů - klempířské konstrukce - pokrývačské práce - tesařské konstrukce - zednické běžné stavební práce - zednické obkladačské práce.

Stavební práce: - drobné stavby - představby bytových jáder - fasády - dlažby - zámkové dlažby - podřezávání - zateplování - sádrokartony.

Práce instalatérské: -oprava WC a pákových baterií -úsporná zařízení WC -výměna baterií za pákové -údržba ostatní i s dodáním materiálu -připojení praček, myček, apod.

Montáž: - kazetové podhledy - sádrokartonové konstrukce včetně tepelné a zvukové izolace a požárně odolné konstrukcí s atestem Rekonstrukce: - bytová jádra a půdní vestavby včetně návrhu a projektové dokumentace. - půdní vestavby - obklady a dlažby

Služby: – rešerše, bibliografie; – redakce, jazyková úprava, korektury monografií, encyklopedií, popř. příspěvků v časopisech, sbornících atp.; – metodické vedení kvalifikačních prací (bakalářských, diplomových atp.), popř. závěrečných či seminárních prací; pomoc s redakcí, jazykovou úpravou; citacemi, soupisy literatury, odkazy, zlomem ...

Kominictví: - výmety, opravy, vložkování, stavby nových komínů.

Výroba izolačních termo skel: - skla nepravidelných tvarů - funkční / např. se sníženým tepelným odporem / - s ozdobnou mřížkou - izolační skla v kombinaci se skly bezpečnostními, zabarvenými a reflexními - vitráže - ohýbaná skla - pískování a leptání skel - skleněný nábytek. Poradenská činnost v oblasti technického ...

Truhlářství, podlahářství - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba na zakázku - dětský nábytek

Kamenosochařství. Výroba pomníků, obnova písma a přípisy. Zhotovení a osazení kuchyňských desek, obklady kamenem. Výroba umělého kamene a teracových podlah. Renovace drobných památek. Opracování kamene pískováním, jehlováním či standardními kamenickými technikami.

Činnost: - stavební práce - tesařské práce - výkopové práce - vodoinstalace - kanalizace a montáž ČOV - elektroinstalace

Prodej podlahových krytin Prodej a pokládka: - podlahové krytiny - koberce - korkové podlahy - přírodní linoleum - renovace podlah, broušení - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy a pvc. Půjčovna strojů pro čištění koberců a čalouněného nábytku. Prodej: - lepící systémy firmy Bostik - lišty - garnyže - tyčové ...