Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Nabízíme zámečnické práce, výrobu a montáž ocelových konstrukcí.

Elektromontáže: -zabezpečovací systémy -požární systémy -identifikační systémy -satelitní příjem -videotelefony, telefony -elektroinstalace, projekty -elektromontáže.

Práce, služby: - posouzení radonového indexu pozemku - krátkodobá měření objemové aktivity radonu v objektech – pro kolaudaci, rekonstrukci, prodej a koupi objektu apod. - radonovou diagnostiku objektů před projekcí ozdravných opatření - měření radonu ve vodě - měření a hodnocení obsahu přírodních radionuklidů ve stavebních materiálech ...

Činnost: - Bezpečnostní systém proti pádu osob z výšek - výroba plachet (autoplachty) - střešní povlakové krytiny - izolace spodních částí staveb - sklolaminátové konstrukce.

Stavební práce a stavby na klíč. Rekonstrukce.

Montáž, opravy, údržba, revize: -vyhrazených elektrických zařízení včetně SNV a VN (s nebezpečím výbuchu a na vysokém napětí do 35kV)

Nabízíme: -získáváte od nás záruku na zhotovení kompletní kvalitní střechy, bez problémů s různými dodavateli -provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce včetně dodávky veškerého materiálu -zajišťujeme jak komplexní výstavbu a rekonstrukce šikmých a plochých střech, tak i drobnější opravy -dále nabízíme prodej ...

Práce stavebními stroji - kolová rypadla - kolové nakladače - lehká mechanizace - minirypadla - nákladní vozy - pásová rypadla - pásové nakladače.

Výroba, prodej, sití, dodávka: -kožené oděvy -kožená konfekce.

Činnost: - střechy - zemní izolace - terasy, balóny - jezírka - bazény - servis střech.

Nabídka: - tesařských, klempířských, pokrývačských a výškových prací. Výstavby dřevostaveb a střech na klíč. Pokládka: - dřevěné podlahy.

Regulace topení - regulace vytápění - klimatizace - automatizace - vzduchotechnika - monitorování a řízení procesů

Výroba paspart: -výroba plátěných i papírových paspart -zasklívání grafických listů, obrázků, fotografií, výšivek, paličkovaných krajek, plakátů atp..

Výroba, zakázková výroba: - atypický nábytek.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnické a klempířské prace - sváření - kvalitní povrchové úpravy - montážní práce - výroba menších strojů - strojních podskupin a dílů skládajících se především ze svařovaných konstrukcí a rámů za použití přesně tvarovaných laserem řezaných dílů, dutých profilů doplněných obráběnými ...

Činnost: - střechy na klíč - tesařské práce - výměna krytin - zednické práce - obklady - zateplování fasád.

Činnost: - polystyrenbenton - pěnobeton - anhydritové podlahy - betonové potěry

Kovovýroba. Výroba bytových doplňků. Kovovýroba a povrchová úprava práškovou barvou.

Voda - topení - plyn. - realizace projektů topení, voda, plyn, odpady - rozvody topení, voda, plyn - opravy plynových spotřebičů - záruční i pozáruční servis - opravy kotlů všech značek - prodej veškerého topenářského materiálu.

Truhlářství, vybavení interiérů: - návrhy, výroba, montáž - nábytek na míru, kuchyně, vestavěné skříně, šatny, zakázková výroba atyp.nábytku, kování Hettich Sklenářství: - tepelné a zvukové izolace oken - dodatečná montáž izolačních skel - zasklívání výloh - akvária - americká vitráž - pískování - modernizace oken izolačními ...

Revize plynových zařízení

Tepelné zpracování kovů - kalení - cementace - zušlechťování - podtlaková cementace - nitro cementace - nitridace - karbonitridace - žíhání - kapilární pájení

Výstavby pozemních a inženýrských staveb. Montáž: -vodo -topo -odpady. Elektroinstalace Zemní práce.