Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Malířství, natěračství. Práce: -malířské -natěračské.

Topenářství - plynoinstalace Práce: -topenářské -plynařské.

Nožířství a zámečnictví Výroba: -zámků a klíčů -broušení nástrojů -drobné soustružnické práce -sváření a letování -sváření -letování -opravy domácích strojků.

středisko KOVOS Zakázková výroba: - rotační součásti na univerzálních CNC soustruzích - soustružení, frézování, broušení na klasických strojích.

Kompletní elektromontážní práce - silnoproud - slaboproud - průmyslové elektroinstalace (montáže, demontáže, opravy) - domovní a zahradní elektroinstalace (montáže, demontáže, opravy) - hromosvody - silnoproudé rozvody sítí NN - kabelové i vrchní přípojky objektů NN - veřejné osvětlení (montáže, demontáže, opravy) - revize ...

Stavební práce: -obklady -dlažby. INTERIÉRY: -koupelny -sprchové kouty -vany -umyvadla -odkládací prostory -zrcadla -ostatní -WC -kuchyně -chodby -balkóny -sádrokartony.

Výroba: - schody - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - postele.

činnost: - ruční umělecko - kovářskou i moderní zámečnická výroba na zakázku - výroba kované ploty, brány, okenní a interiérové mříže, schodišťové a balkónové zábradlí, krbové nářadí, stolky, postele, vývěsní štíty, svícny, plastiky do interieru nebo zahrad - povrchová úprava železa kovářskými barvami nebo patinováním, brinýrováním, ...

Tesařství-truhlářství Práce: - truhlářské - tesařské - vazby krovů - letní garáže - pergoly - ploty - zahradní chatky - stoly - lavice - okna i eurookna - interní i vchodové dveře - schody.

Kamenictví Rekop Kamenictví, práce: -dlažby, obklady, schody -parapety -krby a krbové římsy -kuchyňské desky -umyvadlové desky -hřbitovní práce -grilovací kameny -restaurování -nápisy do kamene -kamenosochařské práce -ostatní výrobky a služby.

Šití: -pánské, dámské oděvy.

Práce: -krejčovské. Šití: -dámské, pánské oděvy.

Práce - malířské, natěračské, tapetářské. Malby, malování: -byty, domy, interiéry -firmy, organizace, kanceláře, výrobní haly -školy, školská zařízení -nemocnice, zdravotnická zařízení -hotely, ubytovací zařízení -chodby, schodiště Materiály - barvy: -klihové i akrylátové, včetně omyvatelných Linkování, válečkování ...

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Zemní práce. Doprava.

Opravy: -automatických i klasických praček -elektrických spotřebičů -opravy a revize elektrických zařízení a hromosvodů Další kontakt: -Rudé armády /243, Doudleby nad Orlicí tel.:494534542.

Zámečnictví a výroba ocelových konstrukcí. Brány, branky, vrata, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, poklopy, výtahové šachty, kontejnery, násypky, lávky, mostní konstrukce, obloukové haly, prosklené stěny. Výroba strojů Šnekové dopravníky, pásové dopravníky, diskové dopravníky, drtiče, mlýny, míchadla, fluidní splavy.

Truhlářství. Práce truhlářské.

Stavební činnost: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -montáž suchých staveb -vodohospodářské a liniové stavby -zemní práce -demoliční práce -silniční nákladní motorová doprava -půjčovna mechanizmů -obchodní činnost - stavebniny.

Klempířství. Práce: -klempířské.

Provádíme: - revize a montáže elektrických zařízení - revize kompletní elektrické instalace celého domu nebo stavebního objektu pro firmy, instituce i domácnosti - odborné připojení elektrospotřebičů např. ve Vaši nové kuchyni - připojení elektrospotřebičů dle norem - montáž kabelových souborů a koncovek NN a VN - opravy vedení všech ...

Provádí práce: -rekonstrukce střech: -pokrývačské -klempířské -tesařské -montáž: -střešní okna -plastové okapy -chemická ochrana dřeva.

Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, vrtání