Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kovovýroba: - svařování, - zámečnické práce, - vývoj, konstrukce a montáž jednoúčelových strojů.

POFA - Rekonstrukce střech, výškové práce: -vysprávky střech -nátěry žlabů a svodů -pokrývačské a tesařské práce -opravy, rekonstrukce střech -zednické práce -zateplování půdních prostorů -postřiky bednění a krovů proti plísni, červotoči a dřevomorce

Výroba, projekce, montáž, opravy, servis, rekonstrukce: -elektrikářské - elektro -silnoproudé a slaboproudé rozvody -instalace, rozvaděče, přípojky, hromosvody -elektrická zařízení -výtahy od 50kg do 10 tun -osobní, nákladní, lůžkové, jídelní, atypy -hydraulické lanové, řetězové Výroba: -zámečnická.

Sklenářství, práce: -sklenářské. Zateplování oken všech druhů. Provozovna: Prašingerova 89/9, 500 08, Hradec Králové - Nový Hradec Králové

Provádí práce: -instalace - žaluzie všechny typy -těsnění oken, dveří -rolety venkovní i vnitřní, markýzy -lamelové dveře -sítě proti hmyzu -výměna kuchyňských desek -zasklívání lodžií.

Výroba, prodej, truhlářství. -veškerá truhlářská výroba -okna -dveře -schody -zábradlí -masivní a dýhovaný nábytek -další truhlářské práce.

IVOKING Restaurování, práce: -renovace starožitného nábytku. Výroba replik.

Stavby: -komplexní na klíč. Stavební práce: -zednické (i omítky) -obkladačské. Rekonstrukce, opravy: -objekty, stavby: -občanské -bytové -údržba.

Telekomunikační zařízení. Výstavbě a správa počítačových sítí, kamerových systémů, docházkových systémů, stravovacích, rozhlasových. Prodej: - klimatizační jednotky.

Projekce: -plyn-přípojky, plynovody. Výstavba: -plynovody, přípojky -topení plynové. Plynoinstalace.

Projektování a provádění ekologických staveb: -monitoring podzemních vod -kanalizace -vodovody -přírodní bazény bez chemie -sluneční kolektory. Dodávky na klíč: -čistírny odpadních vod. Skládky odpadů. Chemické sklady. Studny (vrtané, kopané ): -projekty -provedení -čerpací zkoušky.

Truhlářství. Kompletní truhlářská zakázková výroba - interiérové dveře; stavební truhlářství - vchodové dveře, okna, eurookna (Certifikát Zelená úsporám), francouzská okna, repasy a imitace oken a dveří, schodiště, zábradlí; interiéry restaurací a pohostinství - stoly, židle, lavice, bary a barové skříně, výčepní pulty, dělící paravany, obložení, ...

Truhlářství. Výroba: -nábytek zakázkový -truhlářská-stavební. Oprava: -starožitný nábytek -repliky. Zhotovení, vybavení a úpravy interiérů. Živnost přerušena od r. 2008!!!!!!

Stavební truhlářské a tesařské práce. - stavební truhlářství - drobný nábytek a úpravy - menší tesařské práce

Truhlářské práce. Truhlářství. Výroba: -eurookna -dveře -zařízení interierů.

INSTALATÉRSTVÍ JOSEFOV Prodej, montáž, servis: VODA: -montáže rozvodů vody v průmyslových objektech -rekonstrukce koupelen a rozvodů vody v domácnostech -prodej kompletního sortimentu. TOPENÍ: -rozvody otopných soustav včetně kotelen -montáže kotlů -prodej kompletního sortimentu. PLYN: -průmyslové a domovní ...

ELEKTROINSTALACE Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace.

- montáž sádrokartonu - minerálních podhledů - rekonstrukce bytových jader - plovoucí podlahy.

Truhlářství. Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, nábytek -interiéry obchodů, barů, restaurací. Výroba: -okna - eurookna -dveře. Prodej, montáž: -plovoucí podlahy.

Práce: -odborná pokládka zámkové dlažby (realizace zpevněných ploch) -dlaždičské práce (dlažební kostky, plošná dlažba a zámkové dlažby) -betonová architektura z prvků BEST, PRESBETON -zemní práce - mikrorypadlo DH 0115, kloubový nakladač JOLLY SL 30 D -zednické práce -prodej štěrku a písku -výstavba a ...

Práce: -zeměměřičství -projekce -ekologie -tvorba krajiny.

Zámečnictví, nástrojářství Opravy silničních vozidel Poskytování přechodného ubytování /v rámci živnosti volné/ Veteran Car Club Dvůr Králové nad Labem Tyršova 557 544 01 Dvůr Králové nad Labem

Práce, služby, stavební práce: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -montáž sádrokartonu -výškové práce pomocí lanové techniky.