Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Práce: - zámečnické.

Stavby, montáž: - střešní okna - sádrokartony - půdní vestavby - bytové doplňky ze sádrokartonu - tepelné a zvukové izolace.

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Činnosti firmy jsou: - stavební a zednické práce - opravy, rekonstrukce domů a bytů - zateplování domů - sanace zdiva - ostatní stavební řemesla - obkládání - malování

Tesařské a pokrývačské práce.

Podlahářské práce. Prodej a pokládka všech druhů podlahových krytin. Činnost: -koberce -PVC -plovoucí podlahy (laminové, dřevěné) -pokládka parket, dřevěných podlah + broušení parket -rekonstrukce starých podlah -korkové podlahy. Podlahy: -MAGNUM -EROSTEP -FORBO -PARADOR -NOVILON.

Opravy: - automobily - karoserie. Práce: - zámečnické. Doprava: - autobus - vnitrostátní.

Firma se zabývá realizací malířských a natěračských prací. Poskytujeme komplexní řešení ve Vašem interiéru a exteriéru, výmalbu bytů, domů, obchodů a nebytových prostor. Dále provádíme nátěry fasád, atik a klempířských prvků včetně barevného řešení.

Podlahářské práce: - plovoucí podlahy. Internetový obchod.

Výroba nábytek - Zanab: - zakázkový. Maloobchod, prodej.

Strojírenská zakázková výroba, kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovoobrábění dílců: - obráběné materiály: - oceli jakostní 11 - 19 - silon, plasty - hliník Al - mosaz - bronz - strojní vybavení: - horizontální vyvrtávačka - broušení na kulato - soustru - vrtačka-radiální 4, sloupová - svařování - padací ...

Výroba a prodej nábytku: - kuchyňské linky s montáží - vestavné spotřebiče vybraných značek - grafické návrhy na PC - prodej na splátky - doprava zdarma po okresech (BK, SY, PV, PR, RK, UO).

Provádění veškerých tesařských prací. Montáže lešení. Provádíme obklady dřevěných štítů, stavby pergol či renovace roubených častí. Extrémní kácení stromů a výškové práce.

Mond parkety: - podlahové krytiny, podlahoviny. Vyrábíme v dřevině dub v pěti různých vzorech a síle 8mm

Služby, práce: - revize elektrických zařízení a hromosvodů do 1000 V, - provádění montáží a oprav elektroinstalací.

Stavby na klíč. Rekonstrukce. Zateplovací systémy. Sádrokartony. Odstraňování a zakládání staveb.

Veškeré informace o naší společnosti najdete na www.arsadrokartony.cz

Zakázkové truhlářství: - vestavné skříně - pokládka dřevěných podlah - schody - zábradlí - okna špaletová - dveře, zárubně ( vchodové, interiérové, balkónové ) - vrata, výkladce, portály - ploty, pergoly, regály, obklady.

Výroba z nerezu: - brány a vrata - Výroba z oceli: - ocelové konstrukce - schody, balkony

Stavební firma. Autodoprava. Zemmí, výkopové práce.

Nabízím: - ručně kované výrobky: - kované ploty, brány, mříže, dekorace, kované plastiky, svícny, nářadí, vše na přání zákazníka. Jsem umělecký kovář z malé vesnice a chci rozvíjet české řemeslo. Mezi mé zakázky patři brána do zámeckého parku ve Francii.

Přehled nabízených služeb: - malířské, natěračské a tapetářské práce - specializujeme se na řecké barvy systém na celý dům - lepíme ozdobné lišty a profily (z tvrzeného polystyrenu - značka (DECOSA) - nabízíme možnost namíchání široké škály barevných odstínů dle vzorníků - lepíme sklovláknité tapety (Sefra) - pracujeme s materiály