Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Dodávka, montáž: - střechy - BRAMAC, ŠINDEL, CEMBRIT - klempířské prvky - okna. Práce: - pokrývačské - taškové krytiny, eternit, šindel, plech - klempířské - tesařské - vazby střech - obkladačské - palubky. Nátěry střech.

Práce: - pokrývačské a izolatérské - rovné střechy - lepenkové - tlakové izolace - šikmé střechy - smluvní pokrývač - TONDACH, BRAMAC, KM BETA, CEMBRIT - pokrývaní všemi krytinami - dlouholetá praxe. Jsme členem cechu pokrývačů, klempířů a tesařů.

Dodávka, montáž: - izolace staveb lepenky, hydrofólie VINYL, POLYETYLEN: - základy staveb proti vodě - protiradonové bariéry - plošné i prostrové izolace proti ropným produktům - hydroizolace středních plášťů - terasy, balkony, mostovky, jímky, bazény - eko izolace ukládek škodlivého odpadu - záruka na provedení a materiál 5 ...

Zakázková výroba, oprava, restaurování: - nábytek z masivu - vestavěné skříně - dveře venkovní i vnitřní - garážová vrata - schody - vybavení barů a restaurací - prodej smrkového a dubového řeziva vzduchosuchého - restaurování starožitného nábytku z měkkého dřeva. Chata, chalupa, rekreační zařízení: - pronájem - atraktivní ...

Stavby. Speciální práce ve výškách: - nátěry, výměny plášťů skladových sil, ocelové konstrukce - stavba na klíč - projekční činnost - nákup a prodej stavebních pozemků. Sídlo firmy, poštovní a fakturační adresa: - Jan Novotný - MONSTAV Anežky Malé 514 500 06 Hradec Králové

Elektroopravy, montáže, revize el.zařízení: - montáž a opravy elektrického zařízení - montáž a opravy veřejného osvětlení - montáž a opravy veřejného rozhlasu - revize vyhrazených elektrických zařízení - práce s montážní plošinou MP 10 a MP 16 - servis a montáž vzduchotechniky a klimatizačních zařízení - půjčovna a prodej nářadí ...

Zemní a výkopové práce: - terénní úpravy - planýrování - náklad sypkých hmot - výkopové práce - zahrnování.

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek - dveře - okna.

Truhlářství, výroba, prodej: - dřevěná okna, eurookna, dveře - skříně - kuchyně - pergoly.

Práce: - instalatérské práce - svařování elektrickým obloukem.

Nožířství. Broušení: - nože a nůžky. Výroba: - klíče, autoklíče. - autoklíčů. Prodej: - zámků.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - zámečnické - stavební. Výroba: - vrata, branky -skleníky - konstrukce - přístřešky - zámků, kování.

Dřevovýroba, zakázkové truhlářství: - výroba dřevěných obalů - tepelné ošetření - palety. Pila: - prodej řeziva.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Elektroinstalace. Webdesign.

Klempířství. Práce: - klempířské - montáž střešních konstrukcí - pokrývačské. Autodoprava.

Elektroservis: - elektroinstalace - přihlášení k odběru elektrické energie - výchozí a periodické revize včetně revizí el. spotřebičů a výrobních strojů - opravy a údržba elektrických instalací - montáž, opravy a údržba domovních telefonů.

Výškové práce, klempířství, pokrývačství, tesařství. Hromosvody vč. revize.

- výškové práce - sečení trávy - údržba zeleně - zahradnické služby Služby : - sečení, zeleň, výsadba - sečení trávy příkopovými sekačkami, výškové práce - manipulační plošina (10 m a 20 m) - kácení a pořez stromů stromolezeckou technikou - statické zajišťování stromů - výsadby stromů, parkové zeleně, frézování pařezů.

Služby: - plynoinstalace - montáže a opravy plynových spotřebičů - vodoinstalace, topenářství

Kovovýroba Práce: -zámečnické -svařečské.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace

Pokládka, lepení: -podlahové krytiny-PVC*, linoleum, guma, koberce, korek, plovoucí parkety. Prodej, maloobchod: -PVC*, guma, korek, koberce, plovoucí parkety.