Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Výroba, montáž: -ploty, branky, halové vrata, zábradlí, závory, ocelové konstrukce a mnoho dalšího dle přání zákazníků.

Výroba: - elektromotorů, generátorů a transformátorů - elektroinstalace

Návrh, dodávka, montáž a servis: - bezpečnostní systémy - telekomunikační techniky - telefonní ústředny, domácí telefony - elektroinstalace Hostinec u Zlatého slunce Ringstrasse 26 Kuks tel. 608 352 734 www.hostineckuks.cz

Výroba: -zámky -kování. Zakázková kovovýroba.

Firma zajišťuje: - zpracování skla - tabulkové sklo. Dle poptávky je možné zajistit: - výroba a broušení skleněného zboží v sortimentu dle individuální zakázky.

Automobilová nákladní doprava: - doprava nákladními vozidly solo i soupravami - práce autojeřábem nosnost 16 t - zemní práce, nakládání hmot stroji UN053.2 nebo KN 250 B -hrnutí zemin s skrývky, stroj K 700 A s radlicí - zemědělské práce všeho druhu - prodej zemědělských produktů.

Práce: - přípravné práce pro stavbu, - zemní práce.

Práce: - klempířské - vzduchotechnické potrubí. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Ostatní stavební montážní práce.

Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad. Ing. Ivica Peter Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad Čs. Odboje 676 518 16 Dobruška Tel.: (973) 257 826 Fax: (973) 257 648 e-mail: peter.ivica@vghur.acr e-mail: peter.ivica@vghur.army.cz Ing. Poláček Petr Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad Čs. ...

Šití textilních výrobků. - krejčovství

Truhlářství - truhlářské práce

Elektroinstalační práce. - elektromontáže

Zámečnictví: - zámečnické práce - zakázková výroba - prodej hutních materiálů - obrábění kovů.

Přesné CNC soustružení: - kovy - plastické hmoty. Konvenční frézování, závitování, vrtání.

Sklenářství - sklenářské práce

Instalatérské práce. Pozemní a inženýrské stavitelství.

- instalatérské práce - výroba technických plynů - výroba a rozvod páry a teplé vody

- tesařské práce: - vazby, pergoly, altány apod. truhlářské práce - dveře, okna, schody, zakázková výroba pokrývačské práce - Bramac, KM Beta, Tondach, IKO Pila: - výroba a prodej stavebního řeziva (trámy, prkna, latě, fošny) sádrokartony, drobné zednické práce a opravy

Výroba zámků a kování, kovovýroba.

Výroba, prodej: - truhlářství. - interiéry, schodiště, kuchyňské linky, dveře.