Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výkopové, zemní práce : - vodovodní přípojky - plynové přípojky - úpravy pro elektrické kabely - nakládání materiálu.

Elektromontáže, opravy, servis, údržba, revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Výroba, instalace, opravy, servis: - elektrické stroje a přístroje. Bytová jádra. Rekonstrukce koupelen. Střechy i rekonstrukce. Sádrokarton - půdní vestavby. Topení - tuhá paliva, plyn, elektrické ...

Práce, služby: -kamenosochařství.

Pneuservis Duleba. Oprava, servis: - pneumatik. Maloobchod, prodej: -pneumatiky. - alu disky. Prodej použitých pneumatik. Zemní práce minibagrem.

Výroba: - stopkové nástroje: - kolíčkovací vrtáky - redukce pro kolíčkovací stroj - záhlubníky - dlabací vrtáky - frézy - sukovníky - stupňovité vrtáky - vroubkovací kolečka - nástroje pro opracování dřeva. Prodej: - veškeré nástroje pro truhláře.

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.

Vyberte si ze široké nabídky našich služeb. Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoliv dotazem, či připomínkou. Nabízíme tyto služby opravy sedacích souprav opravy kožených sedacích souprav, křesel a židlí opravy všech typů křesel opravy čalounění restaurací a hotelů opravy kuchyňských rohových lavic opravy židlí ...

Kamenictví. Práce: -terasové -kamenické.

Zakázkové krejčovství. -večerní šaty. -svatební šaty. -dámské kostýmy. -pánské obleky. -pánské košile. Návrhářská tvorba.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - nátěry oken, dveří, nábytku.

Elektromontáže - domovní a průmyslové elektroinstalace - elektrické vytápění Revize nářadí a spotřebičů.

Truhlářství, tesařství - truhlářské práce - tesařské práce

Montáž, prodej, projekce: -topení -voda -plyn.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Věštkyně, věštírna. Výklad z karet. Věštění budoucnosti. Numerologické rozbory.

Práce: - natěračské - malířské - sklenářské.

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební -ve výškách -zateplování objektů -rekonstrukce interiérů -malování, tapetování včetně úklidu. Opravy, rekonstrukce: -fasády -památkově chráněné objekty.