Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: -brusírna, broušení skla. Provozovna: Doly 415 518 01 Dobruška

Oděvy pánské, dámské: - šití na zakázku - úpravy, opravy.

Výroba, prodej: Rodinná firma. - broušená benátská zrcadla - nástěnné hodiny - rytí diamantem: - sklenice, číše, vázy - pískování firemních log, křišťálových cen - broušení lustrových dílů pro výrobce sklenených lustrů.

Podlahy Sobotka: * Prodáváme a pokládáme: - plovoucí podlahy, koberce, pvc, korek - nabízíme široký výběr kvalitních značek MAGNUM, NOVILON, EGGER, BALTERIO a další... - máme výběr z mnoha druhů a vzorů - poradíme při výběru pro váš byt či kancelář. Montáž, prodej: - dveře PORTA DOORS - interiérové, vchodové.

Práce: -malířské a natěračské.

Výroba: - dětský nábytek a hračky pro mateřské školy

Certifikát ISO 9001 Zajišťujeme: - prodej stříkací techniky - prodej všech náhradních dílů - prodej na splátky a leasing - záruční a pozáruční servis - předvádění stříkací techniky a zaškolení obsluhy - poradenská činnost Prodej: - vzduchové stříkací pistole ruční - vzduchové stříkací pistole automatické - vysokotlaké stříkací ...

Bytový interiér. Výroba: - zakázkový nábytek - vestavěné skříně - dveře - kuchyně - vybavení kanceláří - schodiště - obklady - lišty - parapety.

Práce: - truhlářské, - tesařské.

* Voda, topení, plyn: - rekonstrukce bytových jader - koupelny - instalace rozvodů: voda, ústřední vytápění, zemní plyn. * Prodej, montáž: - kotle - sanitární technika - centrální vysavače - automatické závlahy zahrad.

Montáž slaboproudých i silnoproudých rozvodů.

Služby: - provoz rekreačního zařízení Chata Smetánka v Peci pod Sněžkou - provoz Pensionu 65 v Polici nad Metují Výroba: - UNIFORMY pro MP, bezpečnostní agentury - STEJNOKROJE lesnictví, myslivost, rybářství - PRACOVNÍ ODĚVY - OCHRANNÉ ODĚVY do čistých provozů - ODĚVY - NADMĚRKY

Kompletní rekonstrukce a realizace střech. Dřevostavby.

Stavební firma. - interierové stavební práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby a sádrokartonářské práce - montáže podlahovin - obložkových zárubní a dveří.

Výroba: - vitráže, Restaurování a kopie starých vitráží(licence MK ČR na malované figurální vitráže), originální závěsné obrázky do oken (přírodní fantazie, stromy, květy, vesmírno, ezoterično, dveřní vitráže, kuchyňská dvířka, dělící stěny. Na vitráže používám skla všech možných barev Malba pouze klasickými sklářskými barvami - teplota ...

Nabízíme kompletní dodávky staveb: -koupelny -novostavby -rekonstrukce -bytová jádra -půdní vestavby -obklady a dlažby -kovovýroba -dodávky plastových oken -zemní práce -elektroinstalace Vyhotovení cenové kalkulace zdarma.

Výroba i na zakázku, dodání, montáž: - truhlářské interiéry na míru pro lékárny a jiná zdravotnická zařízení, banky, školy, restaurace, rodinné domky a byty - kuchyňský nábytek (kuchyně).

Práce: - veškeré stavební práce - izolace objektů - montáž sádrokartonu - výkopové práce.