VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výroba - vrtané a drážkované hlavně pušek a jiných zbraní - vrtání a vystružování dlouhých otvorů

Výroba: - pergoly Truhlářské práce: - kuchyňské linky (včetně dodávky spotřebičů) - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - zahradní, venkovní nábytek - atypický nábytek na zakázku - jídelní stoly a židle - postele - ložnice - obytné stěny - knihovny - vestavěné ...

Broušení Povrchové úpravy kovů - mosaz - slitiny hliníku - nerez - leštěním a malováním

Truhlářské prácetruhlářská výroba na zakázku - okna - dveře - schody - kuchyňské linky - nábytek Truhlářská výroba na zakázku - kuchyňské linky Truhlářská výroba na zakázku - nábytek Truhlářská výroba na zakázku - okna - dveře Truhlářská výroba na zakázku - schody

Výkup, renovace, prodej: -starý nábytek. -restaurování starožitného nábytku a dalších doplňků -výroba replik selského nábytku na míru.

Výroba - dopravníky Prodej - hutní materiál Soustružení Prodej - ložiska, šnekovnice, pneumatické a hydraulické komponenty, ... Výroba - zásobníky - mlecí válce - zařízení sušáren, ... Svářečské práce Prodej - svářecí materiál Zámečnické práce

Zámečnické práce Kovovýroba - brány - ploty - přístřešky - dveře - nádrže - vozíky - konstrukce - rozvaděče - schody - podesty - drobné opravy v domácnosti.

Práce: - izolace všech objektů proti všem tekutým, plynným látkám, vodě, radonu a ropným látkám - izolace stavby, skládky, střechy, terasy, bazény - izolace materiálem FATRAFOL, POLYETHYLENOVÉ FOLIE JUNIFOL, PENEFOL - záruka 10 let. Výroba i na zakázku: - atypické předměty z plastických hmot. Vodoinstalace, topenářství.

Prodej - bezpečnostní fólie Rámování - paspartování Sklenářské práce Výroba - zrcadla

Izolace střech Pokrývačské práce - rekonstrukce střech Montáž - střešní okna VELUX

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - okna - dveře

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Natěračské práce Malířské práce Dodávka - sádrokartony

Tesařství, výroba a montáž - krovy - pergoly - altány - ploty Klempířské práce Stavba - střechy na klíč - pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Kvalitní stavební práce pro vás zajistí stavby na klíč, stavební práce, zednické práce, rekonstrukce bytového jádra, zateplení fasád, půdní vestavby, obkladačské práce, sádrokartonářské práce a další stavební práce v lokalitě Jičín.

Nákup, prodej, restaurovaní: - starožitný nábytek: - skříně, stoly, sedací soupravy, vitríny, komody, knihovny, truhly, kredence, stoly jídelní, noční, psací, židle, křesla, sofa, taburetky, lavice - čalounění - výroba replik.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy laminátové - plovoucí podlahy dřevěné - koberce bytové - koberce zátěžové - koberce obkladové - PVC - přírodní linoleum - korek - čistící zóny.

Střechy na klíč, pokrývačské, klempířské práce a opravy střech.Sádrokartony.