Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavby: -komplexní na klíč. Stavební práce: -zednické (i omítky) -obkladačské. Rekonstrukce, opravy: -objekty, stavby: -občanské -bytové -údržba.

Práce: -zeměměřičství -projekce -ekologie -tvorba krajiny.

Zabýváme se: - realizace šikmých a plochých střech - drobné opravy až po kompletní rekonstrukce a novostavby - prodej stavebního materiálu - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - izolatérské a natěračské práce - zednické práce menšího rozsahu

Truhlářská výroba komponentu a kooperace v této činnosti. Nabídka CNC obrábění dřeva a plastu - cnc frézování, cnc soustružení, cnc gravírování, cnc vrtání, vše i ve 3D v 5 osách.

Kovářství. Výroba, kovovýroba: - mříže - brány - ploty - svícny - krbové nářadí. Práce: - obrábění - vrtání - řezání - sváření.

Střechy, pokrývači, klempíři. - střešní okna, Velux, Roto, Prima Fenestra - tepelná izolace - izolace pochých střech, plechové střechy Rheinzink, Prefa, Ruuki, Lindab - betonové střešní krytiny, Bramac - pálené krytiny, Tondach - Teasařské konstrukce Dodávka montáž: - klasického krovu i KVH prvků a vaznicových soustav Výroba: - ...

PROVEDU VEŠKERÉ PRACE MANIPULÁTOREM MANITOU 1637. DOSAH 16 M. NOSNOST 3700 KG..+...zemní práce minibagrem

Sklenářství Nabídka výroby: - izolační dvojskla - bezpečnostní skla - provádění zasklívání - rámování - broušení

- zámečnictví, nástrojářství - truhlářství, podlahářství

Stavby, montáž: - střešní okna - sádrokartony - půdní vestavby - bytové doplňky ze sádrokartonu - tepelné a zvukové izolace.

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Činnosti firmy jsou: - stavební a zednické práce - opravy, rekonstrukce domů a bytů - zateplování domů - sanace zdiva - ostatní stavební řemesla - obkládání - malování

Opravy: - automobily - karoserie. Práce: - zámečnické. Doprava: - autobus - vnitrostátní.

Výroba nábytek - Zanab: - zakázkový. Maloobchod, prodej.

Strojírenská zakázková výroba, kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovoobrábění dílců: - obráběné materiály: - oceli jakostní 11 - 19 - silon, plasty - hliník Al - mosaz - bronz - strojní vybavení: - horizontální vyvrtávačka - broušení na kulato - soustru - vrtačka-radiální 4, sloupová - svařování - padací ...

Výroba a prodej nábytku: - kuchyňské linky s montáží - vestavné spotřebiče vybraných značek - grafické návrhy na PC - prodej na splátky - doprava zdarma po okresech (BK, SY, PV, PR, RK, UO).

Mond parkety: - podlahové krytiny, podlahoviny. Vyrábíme v dřevině dub v pěti různých vzorech a síle 8mm

Služby, práce: - revize elektrických zařízení a hromosvodů do 1000 V, - provádění montáží a oprav elektroinstalací.

Služby: - pánské krejčovství - šití oděvů. - zakázkové krejčovství

Práce: - pokrývačské a izolatérské - rovné střechy - lepenkové - tlakové izolace - šikmé střechy - smluvní pokrývač - TONDACH, BRAMAC, KM BETA, CEMBRIT - pokrývaní všemi krytinami - dlouholetá praxe. Jsme členem cechu pokrývačů, klempířů a tesařů.

Dřevovýroba, zakázkové truhlářství: - výroba dřevěných obalů - tepelné ošetření - palety. Pila: - prodej řeziva.