VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prodej, maloobchod, velkoobchod, oprava, servis: - stroje pro hospodářství (zemědělské, lesnické). Služby: - autodoprava, doprava. Práce: - mechanické úpravy kovů.

Práce: - natěračství, malířství.

Práce, oprava, servis: - vozidel, automobilů, autoopravárenské - zámečnické, zámečnictví.

Stavební a zámečnická činnost.

Výroba, prodej: - truhlářství.

Výroba, prodej: - truhlářské práce, truhlářství.

Zemědělská výroba: - živočišná: - chov skotu - provozy - kravíny Bačetín, tel.: 494665542 Domašín, tel.: 494623282, 494623510 Kounov, tel.: 494664244 Dobruška Spáleniště - 494664512 Kounov Nedvězí (vepřín) - 494665490 - rostlinná: - brambory - OMD Kounov : 494664157. Práce truhlářské, truhlárna: - Bačetín, tel.: 494665305.

Práce instalatérské: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské. Prodej materiál: - vodoinstalační - topenářský. Voda, topení, plyn.

Práce: -brusírna, broušení skla. Provozovna: Doly 415 518 01 Dobruška

Práce: -malířské a natěračské.

Výroba: - dětský nábytek a hračky pro mateřské školy

Práce: - truhlářské, - tesařské.

Práce: - zednické - obkladačské.

Tesařské prácevýroba - altány - pergoly - obložení - půdní vestavby - zahradní domky - krovy

Truhlářské práce Zakázková výroba z lamina - kuchyně dvířka i z masivu Zakázková výroba z lamina - nábytek ( vestavěné skříně, stoly, ...)

Topenářské práce hodinový manžel Hodinový manžel - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - sádrokartonářské práce - bourací práce Bourací práce (hodinový manžel) Sádrokartonářské práce (hodinový manžel) Vodoinstalatérské práce (hodinový manžel)

Výroba - výrobky z ozdobného a stavebního přírodního kamene