VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Truhlářská výroba - okna - dveře a zárubně - kabelové bubny

Služby: - procesní analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zaměření na celkovou úpravu pracoviště - ergonomické pracovní stoly - regálové a skladovací systémy. Práce: - projekce a konstrukce - svařování - obrábění - montáže.

-Sklenářské práce, rámování a paspartování

Maloobchod, velkoochod - interiérové a fasádní barvy - zateplovací systémy - sádrokartony vč. příslušenství - tepelné izolace - dřevodeskový materiál Prodej: - sádrokartonové desky - sádrokartonové profily - zárubně do sárdokartonů - příslušenství k sádrokartonům - kazetové minerální podhledy - konstrukce pro minerální ...

Kovovýroba. Výroba: - nábytek v kombinaci kov a dřevo: - zahradní soupravy - stoly, lavice, stoličky s opěradlem - zahradní houpací lavice - houpačky - truhlíky, stojany na květiny. Kovové nohy jsou svařované, sedák a opěrky ze dřeva.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - plynovody a plynové přípojky. Odstraňování úniků plynu z plynovodů. Dokončovací práce: - geodetické zaměření - tlakové zkoušky, revize. Vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby.

Broušení skla. Tavená skleněná plastika. Kompletní výroba tavené plastiky od modelu po finální výrobek.

Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství. Klempířské práce, klempířství. Realizace, dodávka, montáže: - lehké střešní systémy - pokládání lehkých střešních krytin, plechové krytiny. Realizujeme i ostatní střešní systémy - tašky, šindele nebo eternit. Rekonstrukce: - krovů - drobné dřevostavby - přístavby a ...

Realizace, dodávka, montáže: - technologické rozvody pro plynná a kapalná média. Provádíme transféry technologických celků. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnictví, zámečnická výroba. Servis, údržba: - technologická zařízení.

Obráběčství. Kovoobrábění, zpracování a obrábění kovových dílů. Programování CNC strojů.

Realizace staveb v pozemním i inženýrském stavitelství. Zemní a výkopové práce. Terénní úpravy. Výstavba - novostavby, rodinné domy. Rekonstrukce, přestavby. Zateplování, tepelné izolace. Zednické práce, zednictví. Obkladačské práce, obkladačství.

Přípravné stavební práce. Zemní práce: -traktorová rypadla kolová rypadla do 14 tun pásové rypadlo JCB 130 Menzi muck A51 čelní nakladač Demoliční práce, demolice. Jeřábnické práce. Přeprava: - materiálu sklápěcími vozy - podvalníkem do 30 tun Letní údržba: - sečení trávy, mulčování. Zimní údržba: - traktorové ...

Demoliční práce, demolice a likvidace: - budovy, objekty - ocelové konstrukce - strojní zařízení malých i velkých rozsahů. Likvidace odpadů.

Natěračství, natěračské práce: - antikorozní nátěry ocelových konstrukcí. Malířství, malířské práce. Pískování i sanace betonu. Provozování: - malá vodní elektrárna.

Doprava: - nákladní, dodávková, kamiónová - vnitrostátní, mezinárodní - spedice, zasilatelství - speciální pro přepravu chemikálií Práce: - izolace tepelná, zvuková TEMPELAN, INTELAN

Zakázkové kovoobrábění, obrábění kovů i nerezu. CNC a konvenční frézování, soustružení, vrtání, vyvrtávání a broušení kovů.

Technické služby: - v obory elektro, energetiky a zámečnických prací.

Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérství, izolace.

Nákup a prodej: - soustružnické nože, frézy - obráběcí sortiment. Obráběčství. Obrábění kovů, kovoobrábění.

Stavební práce a stavby na klíč. Přípravné stavební práce: - demoliční práce, demolice - výkopové a zemní - terénní úpravy. Dokončovací stavební práce.

Kompletní dodávka: - hydroizolační modifikované asfaltové pásy, stavby a jednotlivé technologické části. Fasádnické práce včetně zateplení budovy. Revitalizace panelových domů. Rekonstrukce, přestavby: - půdní vestavby. Sanace a hydroizolace staveb. Montáže: - obklady a dlažby - sádrokartony.

Montáže, opravy, revize, údržba: - plynových zařízení - regulační i bioplynové stanice. Revize vozidel CNG a LPG.

Konstrukční práce - modelování a konstukce. - nářadí a kovové díly - formy pro automobilový a strojírenský průmysl. Kovovýroba: - CNC frézování: - výroba modelů, forem, kokil, opracování odlitků. - CNC soustružení od jednoho kusu po sériovou výrobu. Služby: - programování CAM, CMM - měření ve 3D.

Výroba, distribuce, prodej: - kamenné cyklostojany. Držák cyklostojanu je pro všechny typy jízdních kol, je zapuštěný do kamene a kolo lze k držáku zamknout. Zemní práce strojem CASE 695R: - hloubení základů - výkopy: - pro tepelná čerpadla a rekuperace - pro inženýrské sítě - voda, plyn, kanalizace - bazénů, sklepů, jímek a ...