VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Montáž a revize: - plynové zařízení - plynovody.

Stavební práce: - tesařské - zednické - rekonstrukce bytových jader - zahradní domky.

Kácení a ořez stromů. Těžba a výkup dřeva. Výroba, prodej: - řezivo - palivové dříví. Stolařské práce: - dřevostavby, pergoly, ploty, zahradní nábytek. Výroba: - myslivecké a terénní zařízení.

Voda-topení-plyn. Vodoinstalační opravy. Rozvody vody z plastu i z tradičního materiálu. Voda: - koupelny na klíč - stavební práce. Topení: - plyn - tuhá paliva - solar - elektro. Opravy, dodávka, montáž: - plynové spotřebiče. Kanalizace: - opravy vnitřní a venkovní - strojní čištění kanalizačního potrubí. Maloobchod, ...

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce. Plynoinstalace. Koupelny na klíč. Kanalizační práce.

Elektrické zařízení: - revize - montáž.

Práce: - topenářské.

Klempířské a pokrývačské práce.

Služby: - elektroinstalace.

Výroba, revize: - rozvaděče.

Prodej, montáž: - okna, dveře. Zednické práce.

Truhlářství, stolařství.

Elektroinstalace. Revize.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Řemeslo: - malíř - natěrač - tapetář.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Tapetářské a malířské práce.