Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - zakázková výroba atypických stolů - zakázková výroba interiérů, zahradního nábytku.

Pobočka Bruntál. Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrozařízení.

Kompletní půdní vestavby. Rekonstrukce koupelen. Vnější a vnitřní zateplování objektů. Montáž minerálních podhledů. Drobné zednické práce. Montáž: - sádrokarton.

Prodej, opracování: - skleněné dveře, police, kouty - skleněné stolky - sklo pod kamna a před krby. Výroba: - atypické sklo - žáruvzdorné sklo.

Stavební firma: - zateplování budov - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - opravy střech - ploché střechy.

Činnost: - projektováním elektrických zařízení.

Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z masivu i lamina - dřevěná okna, dveře - obložení - pergoly, přístřešky. Prodej: - stavební řezivo.

Ateliér Ebru. Kurzy, tvorba: - turecká technika malby na vodní hladině.

Tesařství, práce: - tesařské. Výroba, stavba: - dřevěné domky - altány - přístřešky.

Práce: - elektrikářské - elektromontáže.

Výroba, opravy - dětské a dámské oděvy Strojní vyšívání

Řemesla, služby, opravy, servis - kominictví, kominické práce - frézování komínů - vložkování komínů - kontrola, čištění komínů - stavby, rekonstrukce komínů - stavby krbů Prodej, montáž - krby, krbová kamna

Řemesla, služby - topenářské práce, topenář - vodoinstalační práce, vodoinstalatér - vodo-topo

Prodej, e-shop - svařovací technika - technické plyny - pracovní pomůcky Řemesla, služby - zemní a výkopové práce

Práce: -rekonstrukce staveb -zakládání staveb -zemní práce -půdní vestavby -přístavby, nástavby, vestavby

Zabýváme se veškerými stavebními pracemi a provádíme rekonstrukce a modernizace bytových i nebytových prostor, kompletní rekonstrukce koupelen, výstavba domů, zateplení objektů, nátěry fasád, obklady a dlažby. Prodáváme obklady, dlažbu, sanitární keramiku a zařizovací doplňky. Zakázky dohodou.

Strojírenská výroba Soustružení - frézování Výroba - odlitky z šedé litiny Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Veškeré kominické práce - opravy komínových průduchů - rekonstrukce, vložkování, revize komínů Stavba nových komínů

Montáž: - plynovody. Plynárenské služby.

Smluvní partner Severomoravské plynárenské a.s. (SMP) pro okres Bruntál. Montáže plynovodů. Plynovodní přípojky. Plynoinstalace. Topoinstalace. Vodoinstalace. Výstavba: - vodovody - kanalizace. Revize. Dodávka a montáž: - plynospotřebiče. Zemní práce.

Výroba, prodej - nábytek: - rozkládací křesla - válendy - matrace - postele, lamelové letiště.