Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Plynoservis Antonín Szkandera se zabývá montážemi a opravami plynových spotřebičů, plynových kotlů, ohřívačů vody i kuchyňských sporáků. Sídlíme v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Oprava, servis, montáž, demontáž, plynoservis: - plynové spotřebiče - plynové kotle - ohřívače vody, plynové karmy - plynové sporáky.

Stavební společnost Jiří Rozkopal provádí výkopové a stavební práce.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Společnost MEDOPOL, s.r.o. zajišťuje topenářské, instalatérské, zednické, obkladačské práce.

Společnost DROJA Vám na míru vyřeší jádrové vrtání, řezání železobetonu, otvorů do zdi nebo prostupy zdivem - vše dle Vašeho požadavku. Zaměřujeme se na okolí Ostravy a Frýdku-Místku. Pracujeme rychle, spolehlivě, efektivně a za rozumnou cenu.

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka a montáž - radiátory Dodávka a montáž - kotle na tuhá paliva Vodoinstalační práce

Stavební firma, výstavba: - inženýrské sítě, vodovody, kanalizace, - vodní stavby (hráze, mosty), vodohospodářské stavby - zemní práce se stroji UDS 114 A, výkopové práce.

Stavební činnost: - obytné, občanské, průmyslové stavby - hospodářské budovy, garáže, chatky, zahradní altány, krby, bazény, příjezdové cesty, chodníky, terénní úpravy, oplocení - inženýrské sítě v rámci těchto staveb - novostavby, rekonstrukce, střechy, fasády. Projektování pozemních staveb a inženýrských sítí (stavební ...

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Společnost Kopni-to nabízí zemní a výkopové práce všeho druhu pásovým minibagrem. Realizujeme výkopy a instalace inženýrských sítí, výkopy a instalace retenčních nádrží a ČOV, výkopy základů, terénní úpravy, srovnávání zahrad a mnoho dalšího. V rámci naší činnosti nabízíme také služby kontejnerové dopravy jako je například odvoz suti, doprava ...

Pokládka zámkové dlažby Automobilová nákladní doprava Zemní a výkopové práce Půjčovna techniky (vibrační desky, řezačka asfaltových a betonových povrchů, Minidumper Cormidi C85)

Výroba, oprava, renovace: - komponenty pro kulové kohouty - ovládací vřetena armatur - písty vysokotlakých čerpadel - strojní součásti - armatury. Povrchová úprava - žárový nástřik. Výroba náhradních dílů pro armatury.

Firma Jan Carbol ve Frýdku-Místku se zabývá montážemi plynu, vody a topení do rodinných domů i objektů občanské vybavenosti, poskytuje dodávky investičních celků v oblasti plynárenství, vodoinstalace a vytápění. Cílem firmy Jan Carbol je navrhnout zákazníkovi optimální řešení, které bude splňovat veškeré požadavky jak ve využitelnosti, tak v ...

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Martin Grimm se zaměřuje na plynařské, topenářské a vodoinstalační práce.

Opláštění objektů. Dodávka, montáž: - chladící a mrazící boxy.

Služby, práce, projekce, revize, rekonstrukce: - vodovodní, plynové, elektro instalace - topenářské práce - voda, topení, plyn - topenářské práce.

Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Kovovýroba, montáž: - kovové dveře k zabezpečení sklepů. Výroba, prodej: náhradní díly, autodíly - tlumiče, výfuky, koncovky pro nákladní vozy Tatra.