Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Geodetická činnost, geodetické práce, geodézie, geometr, zeměměřičství, zeměměřičské práce: - geometrické plány, rozměření pozemku, zaměření stavby, vytyčení vlastnických hranic, vyměřování pozemků.

Revize, projekce, údržba: - elektro - plynové zařízení. Výroba: - rozvaděče.

Zakázková výroba, šití: - plavky, plavek. Pokládka podlahových krytin (koberce, PVC) dodávka a montáž stínící techniky

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Levné ubytování pro turisty a různé pracovní profese.

Geodetické, kartografické práce, geometr: - zaměřování inženýrských sítí - zaměřování staveb - vytyčování staveb - geometricé plány pro věcná břemena

Provádíme: - výstavbu, rekonstrukce a opravy inženýrských sítí (vodovody, kanalizace, plynovody) - zemní i výkopové práce - demolice a likvidace staveb - odstranění staveb (hydraulické demoličními kleštěmi; sbíjení hydraulickým kladivem) - recyklace stavební suti a odpadů (drcení i třídění betonu, živice, cihly) - prodej ...

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba, prodej, oprava, pronájem: - vrtací vozy, nakládače (nakladače), přibírkové stroje.

Výroba, servis, oprava: - důlní stroje a zařízení - hydraulické ventilové bloky - brzdné vozíky. Služby: - řezání hutního materiálu - frézování strojních dílů - soustružení CNC i na klasických soustruzích.

Stavební práce, rekonstrukce: - sanace vlhkého zdiva - podřezání zdiva - plošná hydroizolace podlah - svislá hydroizolace objektů - hydroizolace základových desek - drenážní a kanalizační systémy - odvodnění domů - výkopové práce

Naše firma se od svého vzniku zabývá navrhováním a realizací interiérů na klíč. Postupně však do svého portfolia zahrnula i montáž hliníkových systémů ALUMISTR použitelných k zasklívání balkónů a lodžií, stavění prosklených interiérových dělících příček, zimních zahrad, altánů a různých atypických konstrukcí. Zabýváme se dále prodejem ...

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí (NN) - zařízení pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Řemeslnické práce: - elektromontážní práce, elektromontáže - elektroinstalace elektrikářské práce. Prodej: - elektromateriál.

Komplexní dodávky průmyslových podlah, dodávka, práce, provedení, realizace: - lité epoxidové a polyuretanové stěrky - lité samonivelační potěry - komplexní dodávky průmyslových podlah - hydroizolace podlah nových staveb . Provozovna: Oldřichovice 303 73961 Třinec

Výroba - nerezové bazény Výroba - ocelové konstrukce Broušení - potrubí Svářečské práce Řezání - materiály do šírky 400mm Výroba z oceli a nerezu - zámečnické práce

Stolařství, truhlářství. Oprava, renovace: - starožitný nábytek, selský nábytek. Výroba, dodávka, montáž: - atypické interiéry pro restaurace, hotely, obchody - nábytek - repliky starožitného nábytku.

Řemeslnické práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - klempířské - lešenářské (trubkové lešení) - izolační - tepelné, hydroizolace, zvukové - tryskání kovových i nekovových zařízení - abrazivní tryskání.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - kancelářský nábytek - kancelářské čalouněné židle INFO. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Práce: - elektromontážní, elektroinstalační, elektrikářské. Elektro projekce.

Služby: - řešení počítačových sítí od návrhu až po konečnou instalaci - montáže, revize a projekce elektrických rozvodů, elektro - dodávka informačních technologií.

Stavební práce, výstavba, oprava, rekonstrukce: - vodohospodářské stavby - demolice, demoliční práce.

Služby: - CNC obrábění dřeva, překližky, plastů, silonu a tvrzeného kartitu - gravírování a řezání laserem Výroba, e-shop: - dekorativní dřevěné výrobky - domovní čísla - svatební oznámení - vánoční ozdoby

Služby: - povrchové úpravy kovů - žárové zinkování - sherardování - termodifuzní zinkování

Izolační a stavební práce: - tepelné, tlakové izolace - hydroizolace - opláštění hal - velkoplošné opravy střech - klempířské práce - rekonstrukce horkovodu - výstavba - chodníky, parkoviště.

Stavební práce: - zahradní domky - pergoly - plechové garáže, haly - betonové garáže