Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
HEGAs, s.r.o. topné systémy
Společnost HEGAs, s.r.o. má více jak dvacetileté zkušenosti v oblasti realizace a návrhů topných systémů jak pro firmy, rodinné domy či průmyslové stavby. Pomůžeme Vám vybrat ten nejvhodnější způsob vytápění s co možná nejnižšími náklady na provoz. Naše projekty realizujeme na klíč. Od vypracování projektu, přes následnou realizaci až po servis. ...
Artes Milan Žák
Společnost Artes úspěšně funguje v obci Sedliště již od roku 1998.Už od samého počátku stavíme na precizní, poctivé práci přímo v okolí města Frýdek-Místek i v mnoha dalších obcích v podhůří Beskyd i v širším okolí, kdy nechceme svým zákazníkům dodávat služby, které bychom si neobjednali sami, a naopak usilujeme o to, abychom za sebou nechávali ...
Hodinový soused Michal Soška
Chcete vědět co vše pro Vás může udělat Hodinový soused Michal Soška? Potom tedy pokračujte ve čtení. V portfoliu služeb, které pan Soška poskytuje a se kterými Vám může pomoci se nachází stavební i řemeslné činnosti. Obrátit se na něj neváhejte pokud chcete rekonstruovat, potřebujete provést zednické práce, drobné elektro a vodoinstalační ...
Stavební firma s působností v Moravskoslezském kraji. Projektování, rozpočtování, výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Bytová výstavba. Zateplování fasád. Střechy na klíč.

Hodinový manžel Nabízím veškeré řemeslné práce

Adam Kulhánek zajišťuje výkopové práce kráčejícími bagry KAISER S2.

Společnost RENEWA s.r.o. se zaměřuje na dodávku a realizaci fotovoltaických elektráren pro komerční a průmyslové objekty a na montáž a revize elektra.

Společnost RED industry s.r.o. se specializuje na CNC obrábění kovů a plastů, svařování železných i neželezných materiálů.

Adam Příhoda poskytuje instalatérské služby, zajišťuje montáže vodovodní, odpadní, plynové a otopné soustavy, včetně připojení spotřebičů a zařizovacích předmětů.

Krayzel instal s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, tepelná čerpadla, podlahové topení, klimatizaci a zednické práce.

Firma TEON STAV s.r.o. se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek se zabývá veškerými zemními, výkopovými a demoličními pracemi. Zabýváme se také realizací vodohospodářských staveb a součástí naší činnosti je také realizace a podílení se na projektech týkajících se zadržování vody v krajině.

Dodávky a montáže strojně technologických zařízení přesuny strojních a výrobních zařízení a linek výroba ocelových konstrukcí zakázková výroba - zábradlí, schodiště, ploty a oplocení Vyhrazená elektrická, tlaková, plynová a zdvihací zařízení včetně zpracování dokumentace. Provozovna: - Frýdek-Místek Staré Město, Jamnická ...

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Bolustar s.r.o. se sídlem v Třinci nabízí svým zákazníkům kompletní realizaci zemních a výkopových prací. Díky dlouholeté tradici a bohatým zkušenostem vám pomůže s jakýmkoli typem zemních prací, ať už se jedná o výkopy pro základy domů, pokládku inženýrských sítí, terénní úpravy nebo demolici objektů. Bolustar s.r.o. nabízí širokou škálu ...

Služby - restaurátorské práce - malířské a natěračské práce - štukatérské práce - pozlacování - fládrování - tapetování

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Výroba, dodávka: - obalová technika - páskovací technika - lisovací nástroje. Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování, soustružení, broušení, svařování, navařování. Povrchové úpravy kovů: - kalení, popouštění, žíhání, cementace, nitridace - zinkování, chromování, niklování, komaxit.

Podlahové centrum. Prodej, pokládka, montáž, lepení: - vinylové podlahy - dveře - plovoucí podlahy - laminát, dřevo - korek podlahový a obkladový - vyrovnávky a pokládka dřevotřísky - koberce - PVC. Podlahářské práce. Sídlo firmy: - Komorní Lhotka 146, p. Hnojník.

Společnost ENAJ, vedená Janem Fabianem a sídlící ve Frýdku-Místku, se specializuje na širokou škálu elektrotechnických služeb. Mezi její hlavní činnosti patří montáž elektroinstalací, elektrikářské práce, údržba a servis, výroba a revize rozvaděčů. Firma také poskytuje služby v oblasti montáže zvonkových tabul a domovních telefonů. Další ...

Společnost ENERVOLT s.r.o. se specializuje na komplexní elektroinstalace a elektromontáže pro průmyslové, komerční i rezidenční projekty.

Služby, práce: - rotační svařování třením - obrábění, válcování vnějších závitů, řezání vnitřních závitů, lisování, ohýbání - povrchové úpravy - galvanické a žárové zinkování, práškové lakování, metalizování.

Korby Muroň s.r.o. zajišťují svářečské a zámečnické práce.