Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Výroba a prodej pánských obleků, sak, vest a kalhot či dámských kostýmků, sak, vest i kabátů. Opravy a úpravy oděvů. Možnost výběru z našich materiálů.

Elektroinstalace. Domácí telefony. IT sítě. Přístupové systémy. Hromosvody. Zabezpečovací systémy. Kamerové systémy. Klimatizace a vzduchotechnika. Revize. EPS.

Nabízíme kompletní kominické práce a služby. Vložkování komínů, frézování komínů, rekonstrukce a opravy stávajících komínů, stavba nových komínů, výchozí revize komínů pro kolaudaci, povinná roční kontrola a čištění komínů. Prodáváme a montujeme nerezové a plastové komínové vložky, plastové, nerezové a ocelové kouřovody, keramické a nerezové ...

Řemeslnické práce: - klempířství, pokrývačství.

Výhradní zastoupení firmy PORTAS,odborný závod PORTAS. Renovace,oprava: -dveře,zárubně,rámy -schodiště,schody -kuchyně. Povrchová úprava: -umělohmotný povrch -originální desing,barvy. Další internetová adresa: -www.portas.de

Sklenářství, montáž: - řezání všech druhů skel, zrcadel - pískování skla (ornamenty, ozdoby) - rámování obrazů, zrcadel - tmelení - paspartování.

Zateplení budov. Foukané izolace. Stříkané izolace. Tepelné izolace. Izolační materiály. Izolace, pěna, pur, chytrá pěna, stříkaná pěna, polyuretan.

Řemeslnické práce, řemeslo: - malíř, natěrač - malířské práce, malby, malování - natěračské práce, nátěry, natírání - tapetářské práce, tapety, tapetování - zateplení fasád, zateplování fasády.

Řemeslnické práce: - vodo-topo-plyn, voda, topení, plyn - vodoinstalatérské, instalatérské práce - plynařské práce - topenářské práce, vytápění, topení - vrtané studny, čističky - ČOV, vodoměrné šachtice.

Výroba, montáž: - plastové nádrže, šachtice montážní. Prodej: - plastové výrobky šachtice. Dodávka: - čističky odpadních vod - ČOV - zemní filtry. Instalaterské topenářské práce. Plynařské práce. Dodávka: - solární systémy. Topenářské práce. Montáž: - kotle, kotlíkova dotace Vrtané studny - studnářství

Zámečnictví, výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba a montáž bran, branek a oplocení.

Naše firma nabízí: Prodej střešních materiálu a klempířských prvku. Montáž a dodávka. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Geodetická kancelář, geometr: - geometrické plány - oddělování staveb pro kolaudaci - oddělování, rozdělování pozemků - vytyčování vlastnických hranic pozemků - vytyčování staveb - účelové mapování.

Geodetická kancelář: - geometrické plány, rozměření pozemků, zaměření staveb, vytyčování hranic - vyhotovení podkladů pro projekční práce. Tvorba - mapy a mapové podklady.

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pletené oděvy (pulovry, sukně, vesty, svetry, šaty) - pánské, dámské oděvy, pletená konfekce. Poskytovatel náhradního plnění.

Výroba: - ocelové konstrukce. Kovoobrábění. Údržba: - hydraulická zařízení. Svářečské práce. Zámečnické práce. Inženýring.

Zakázkové šití: - dámské oděvy - nadměrné velikosti.

Tesařské práce. Drobné zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Půjčovna lešení. Maloobchodní, velkoobchodní a internetový prodej střešních krytin. střešních oken, půdních schodů, střešních fólií, okapového systému, klempířských prvků, střešních doplňků a dalšího příslušenství pro šikmé a ploché střechy.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Poradenství, konzultace projektu, technické zpracování a návrhy komínových systému, za nejlepší ceny. Výstavba a sanace komínových systému Schiedel, Ciko a dalších. Kominické práce, revize, dodáváme nerezové komíny velkoobchodně firmám a živnostníkům. Spolehlivý, profesionální a odborný přístup.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Podlahářské práce provádíme již 23 let a za tuto dobu jsme provedli mnoho zakázek, kdy i po letech se na nás zákazníci s důvěrovou opět obracejí s žádostí o další práce. Působíme v celém Moravskoslezském kraji, hlavně ve městech Frýdlant nad Ostravicí, Frýdek-Místek, Ostrava, Frenštát pod Radhoštěm, Rožnov pod Radhoštěm a v jejich širokém okolí, ...

Prodej a montáž - garážová vrata Lehké dřevostavby drobné přídomky, stáje, chatky - aluminiové předokenní rolety Prodej - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING - plastová okna a dveře - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING Vodoinstalační práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Provádíme revize elektro bez omezení napětí, to znamená revize elektrospotřebičů a nářadí, elektroinstalace, revize elektrozařízení vn, vvn a revize hromosvodů. Dále, elektroinstalace NN do 1000V, hromosvody, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy a elektronické požární ...