Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Servis betonáren: - čistění, úpravy a rekonstrukce zásobníků sypkých materiálů - výměna obložení lopatek a ramen míchacích jader - lepení pasových dopravníků, výměna válečků a pohonů - vulkanizace výsypek za tepla i za studena - výměna a servis pneumatických prvků. Servis strojů a zařízení. Výškové práce: - servis a údržba ...

Zateplování domů Výstavby - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádra

Výroba: - stolařství - truhlářství - nábytek - lamino, masiv - kuchyňské linky - vestavěné skříně, obývací stěny - kancelářský nábytek - dřevěná schodiště, dřevěné schody, zábradlí, dřevěné obklady - dveře vchodové, vstupní, exteriérové.

Výroba a montaž zahradních domků. Renovace a pokládka podlah jak z masivu tak i plovouci podlahy.

Nabízíme veškeré sklenářské práce a opracování skla, strojové broušení a leštění, UV lepení (výroba skleněného nábytku atd.) vrtání, výroba sprchových koutů na míru a skleněných stěn, takové sklo je kalené. Obklady sklem lacobel, pískování skel dle šablon, řezání, zasklívání výloh a výměnu izolačních dvojskel a trojskel. Dodáváme protipožární, ...

Rekonstrukce domů a bytů. Údržba a správa nemovitostí. Renovace betonových povrchů - teka, kamenjinak, topstone. Obkladačské a dlažební práce. Zednické práce. Epoxidové a polyuretanové podlahy. Izolace střech. Stavba PVC oplocení. Natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Plynoinstalační práce. Topenářské ...

Zabýváme se výrobou dřevěných oken, dveří a interiérového nábytku na míru, dle představ zákazníka.

Svařování, svářečské práce. Služby: - doškolení, přezkoušení svářečů - kurzy svařování - svářečský dozor.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Montáž, servis, oprava, rekonstrukce: - plynofikace (čerpací stanice, plynovody) - parní a horkovodní kotle - tlakové nádoby - potrubní rozvody, teplovody Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kontejnery - garáže.

Služby, montáž, revize: - elektroinstalace, elektrorevize - topné systémy - podlahové vytápění - hromosvody. Elektro projekce silnoproudých zařízení a hromosvodů. Elektroinstalační práce.

E-shop: - elektro nářad a nástroje - materiály pro dílnu, dům a zahradu. Zámečnické práce i atypické. Výroba: - klíče i atypické. Prodej, montáž: - okna.

Pokládání: - koberce - PVC - plovoucí podlahy - vyrovnávání podlah. Sádrokartonářské práce - snižování stropů termatexy.

Lakování: - parkety. Prodej: - podlahové krytiny. Pokládka: - PVC - koberce - plovoucí podlahy - renovace-parket - broušení - tmelení.

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Dodávka, montáž: - voda, topení, plyn. Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské práce - topenářské, topení - plynařské, instalace plyn. Servis, oprava: - plynové kotle. Montáž koupelen.

Stavební firma: - údržba bytového a nebytového fondu - voda, topení, plyn, elektro - opravy chodníků - výstavba chodníků a parkovišť - revitalizace, zateplování. Program Zelená úsporám.

Sádrokartonářské práce. Rekonstrukce, modernizace, výstavba: - příčky - minerální podhledy - půdní vestavby.

Revize elektrických zařízení. Elektroinstalační práce. Montáž, demontáž: - hromosvody - přípojky.

Elektroinstalace: - slaboproud - hromosvody - EZS - revize. Podlahové vytápění. Dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - konstrukční systémy - videotelefony - domácí telefony.

Stavební firma. Stavební práce, oprava, údržba: - běžné stavební práce - stavební práce z prefadílců - památky, památkové budovy. Rekonstrukce: - voda, topení, plyn. Řemeslnické práce: - malířské práce (kov, dřevo), malování, malby - natěračské práce, natírání, nátěry - tapetářské práce, tapetování, tapety - klempířské práce, ...