Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Činnost: - CNC obrábění, ohýbání: - plast, kov - svářečské práce, svařování.

Společnost Jiří Palík poskytuje služby v oboru elektroinstalací v občanské výstavbě i v průmyslu. Pro domácnosti nabízíme fotovoltaické elektrárny a ohřev vody, ochranu před bleskem a přepětím, rekonstrukce a opravy elektroinstalací, nové instalace i ty chytré, zabezpečovací systémy, revize, pravidelnou údržbu a servis. Pro průmysl ...

Firma MCnet s.r.o. již od roku 1998 působí v oblasti síťových technologií, správy technického a programového vybavení a internetu. V oboru počítačových sítí poskytuje kompletní řešení týkající se vlastního projektu přes realizaci až po servis. Vyškolení specialisté firmy MCnet s.r.o. Vám nabízí kvalitní a optimální řešení této problematiky: ...

Lukáš Tomis provádí elektroinstalační práce, revize

Firma Plynoservis Martiňák se sídlem v Čeladné v okrese Frýdek-Místek se zabývá revizemi, kontrolou, montáží i opravami plynových zařízení. Dále poskytujeme služby meteorologie, opravy a kalibrace manometrů a také odstraňování úniku plynu.

Strojírenská výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce, části jeřábů, jeřábové díly - pálení - řezání profilů - tryskání - svařování - obrábění - vrtání, soustružení, frézování - povrchová úprava kovů lakováním.

Technické inspekce v hutním a strojírenském oboru. Pořádáme prohlídky a inspekce: - kapacitní a organizační - finální kontrola výrobku - průběžné prohlídka kvality - dohledové na kontrolní proces a technologii - předexpediční - nakládkový a vykládkový.

E-shop s originálním oblečením. Výroba legín, mikin, triček, sukýnek pro děti a dospělé. Návrhy oblečení a kostýmů pro představení nebo taneční skupiny.

Společnost HR systém stavební, s.r.o. zajišťuje diamantové vrtání, řezání otvorů pro dveře, ruční řezání prstencovou hydraulickou pilou a další řezání do železobetonu.

Český výrobce LED zrcadla na míru. Zákazníci mohou vybírat z 130 moderních designů zrcadel v mnoha rozměrových variantách, s několika typy osvětlení.

Stolařství Vizante s.r.o. realizuje návrh interiéru a výrobu nábytek do interiéru vašeho domu i firmy.

Tesařství. Řemeslnické práce: - tesařské - konstrukce krovů, pergoly, dřevostavby, palubkové podhledy. Střechy na klíč.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Dodávka, prodej: - střešní pláště - prosvětlovací systémy. Řemeslnické práce: - klempířské práce - opláštění, zateplování objektů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

Činnost: - elektroinstalace - revize - jádrové vrtání

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, e-shop: - vzduchotechnika - teplovzdušné vytápění - flexo potrubí, spiro potrubí, čtyřhranné potrubí vše vč. doplňků a tvarovek - bio krby - krby - krbový ventilátor - krbová mřížka - komínový systém - krbová vložka - krbová kamna - krbová obestavba - krbové nářadí - krbové ...

Společnost Stavební mentor s.r.o. zajišťuje stavby, rekonstrukcí a oprav bytového i komerčního charakter, demolice včetně manipulace s azbestem, zemní práce a práce ve výškách.

Společnost Kovonis Moravia s.r.o. realizuje zakázky CNC výroby strojních součástí a dílů.

elektroinstalace novostavby / rekonstrukce, hromosvody, alarmy, přípojky elektro

Výroba, prodej: -sněžná pásová vozidla LAVINA 801 TD-Z HYDROSTATIC, LAVINA PH 1400 D, LAVINA PL 1000, 02 -skládací kovové palety, nástavce na palety -pojízdné boxy -víceúčelové kontejnery. Řemeslnické práce: -zámečnické práce, strojní zámečnické práce -kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy -obráběcí ...

Projekce, dodávka, montáž, oprava, údržba, servis, revize: - vyhrazená elektrická zařízení, elektro - měřící a regulační zařízení, MaR

Práce: - jeřábnické (autojeřáb Liebherr LTM 1025, Tatra 148 AD160) - nákladní autodoprava.