Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Řemeslnické práce: -malířské práce, malování, malby -natěračské práce, natírání, nátěry -tryskání -fládrování -tryskání pískem, struskou, ocelogranulátem -výškové práce.

Montáž, opravy a servis: - topení - plynu - vody. Provádění rekonstrukce, výstavby a renovace koupelen.

Dodávka, montáž: - průmyslové vytápění hal (haly) - voda, topení, plyn. Výstavba, dodávka, montáž: - plynovody - kotelny - vodovody - tlaková (tlakové) kanalizace - zdravotechnické instalace. Řemeslnické práce: - plynařské práce.

Montáž, revize, projekce: - domovní plynovody.

Řemeslnické práce: - zámečnické - zednické. Výroba, montáž: - oplocení, ploty, brány, schodiště - zděné ploty - pokládka zámkové dlažby. Kompletní servis nízkozdvižných paletových vozíků všech značek.

Zakázková výroba: - nábytek - dřevěný nábytek na míru - kancelářský a bytový nábytek - kuchynské linky včetně spotřebiču - zahradní nábytek a pergoly - schodiště - opravy starožitného nábytku - řezbářské práce.

Výroba, oprava, servis: - odsávače páry, digestoře. Povrchová úprava: - práškové barvy, KOMAXIT - kov, sklo, keramika, bakelity - tryskání pískem - antikorozní základ zinkovou barvou.

Stavební firma. Stavby, stavební práce, projekce: - stavby na klíč, komplexní práce - ležaté kanalizace - fasády (včetně výměny oken) - opravy, oprava střechy.

Zeměměřičství. Geodetické služby: - veškeré zeměměřičské práce - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - smlouvy pro vklad do katastru nemovitostí.

Malířské práce. Zednické práce. Sádrokartonářské práce. Výškové práce.

Kamionová doprava, specializace na Francii+EU. Zemní práce. Výkopy: - základy - bazény. Terénní úpravy. Svahování a jiné výkopové práce.

Solární systémy - včetně vyřízení dotace ZELENÁ ÚSPORÁM. Instalatérství. Topenářství. Zámečnictví. Od návrhu až k realizaci.

Dřevovýroba, stolařství, zakázková výroba: - interiéry, nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek na klíč - kuchyně na míru - dveře - dřevěné obložení fasádní a nástěnné.

Výroba, prodej: - nástroje pro tváření kovů za studena - stojany pro ruční vrtačky - ohýbané díly z drátů a trubek pro automobilový průmysl - stříhání, tažení, ohýbání, CNC ohýbačka drátů - příruční svěráky. Kovoobrábění Zámečnické práce.

Strojírenská výroba. Přesné CNC třískové obrábění kovů, plastů. CNC soustružení. Výroba soustružených součástí na CNC přesných soustruzích. CNC frézování. Výroba strojních součástí na zakázku, kompletní slevárenské formovací (modelovací) zařízení.

Tesařství. Výroba, dodávka, stavba, výstavba: - srubové stavby, sruby - srubové domy, roubenky, zahradní domky, chaty z kulatiny.

Zakázková výroba: - nábytek - palubkové obložení (venkovní, vnitřní, podlahy) - výroba z překližky - venkovní nábytek - ploty - dřevěné stavby pro děti. Montážní práce, rekonstrukce.

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Výuka, školení a periodické zkoušky svářečů ve všech metodách svařování Svařování litiny, hliníku, mědi, chromniklu a železa.

Klempířské a pokrývačké práce. Tesařství.

Stavební firma, stavební práce. Těžba,prodej štěrkopísek, štěrkopísku-Jižní Morava. Tříděný i netříděný štěrkopísek, kamenivo různých frakcí, kopaný písek a kameny na skalky,kačírek,recykláty(stavební suť). Půjčovna stavební mechanizace a lešení -JM -vybrační pěchy a desky -přívěsné vozíky -lešení rámové a HAKI -míchačky,zednické ...

Kominictví. Kominické práce.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektroinstalace - elektrické topení - hromosvody.

Montáž: - plynoinstalace od projektu po revizi. Dodávka všech typů plynových spotřebičů. Plynoinstalace: - bez svařování formou lisování v měďi. Dodávka: - plynové kotelny do 1MW.

Sklenářství. Řemeslnické práce: - sklenářské práce - zasklívní - rámování obrazů - lepení akvárií na míru - zasklívání oken, dveří - broušení skla.