Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Společnost Plynoservis Valko provádí revize, opravy a servisní prohlídky plynových kotlů a ohřívačů.

Pokládání - koberce - PVC - parkety - plovoucí podlahy, renovace - dřevěné podlahy

Sklenářství, sklenářské práce, sklárna: - řezání, broušení, opracování, pískování a vybrušování, leptání skla. Výroba: - skleněný a zrcadlový nábytek - americké vitráže - zrcadlové stěny. Ruční fasetování malých skel.

Služby: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení (venkovní vedení, kabelová vedení, veřejné osvětlení, obnovitelné zdroje) - technologické montáže (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice), - speciální autodoprava - kompletace kioskových trafostanic - opravy a ...

Gepas - Geodetické práce a služby, s.r. o. - vytyčení hranic pozemku - zaměřování budov pro zápis do katastru - rozdělování pozemků - vyznačení věcného břemene - zaměření pro projekt - zaměření inženýrských sítí

Rudolf Snášel vyrábí nábytek na míru.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Pokrývačské práce. Střechy: - plechové - taškové.

Kovovýroba, zinkovna: - povrchová úprava kovů nerez, měď, zinek - žárové zinkování, přezinkování, pozinkování. Velkoobchod, prodej: - hutní materiál pro průmysl - nerezové kulatiny, ostatní nerez - plechy, trubky, profily v materiálech uhlíkatá ocel, hliník - plechy, trubky v materiálu nikelnaté slitiny - přípravky pro moření nerez oceli.

Velkoobchod, prodej: - izolační materiál - průmyslová lepidla, tmely - hutní materiál - kruhové tyče válcované, kované Služby: - dělení řezáním a pálením - ohýbání a stříhání plechu - kovoobrábění

Stavební firma: - stavební projekce - rekonstrukce a výstavba rodinných domů (rodinné domy) - rekonstrukce historických budov - oprava a realizace - střechy - zateplování.

Kamenictví. Výroba, dodávka, montáž, oprava: - pomníky, krytí hrobů žulou - parapety, schodiště z kamene - obklady krbů z kamene. Služba: - sekání písma na pomníky.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Hledáte spolehlivou a zkušenou firmu, která vám zajistí kvalitní a rychlou autodopravu, zemní a výkopové práce, demoliční práce nebo vrtání děr na sloupky plotu? Pak jste na správném místě! Stonawski - Autodoprava a zemní práce Třinec je rodinná firma, která působí na trhu již od roku 1989. Za tu dobu si vybudovala dobrou pověst a spokojenou ...

Kamenictví, kamenické práce: - výroba pomníků - sekání, obnova písma - broušení, leštění teraca - obklady krbů - kamenné kuchyňské desky, parapety.

rotek s.r.o.je společnost, která Vám poskytne kvalitní čištění střechy, údržbu či nátěr fasády.

Výroba: - kovové konstrukce - strojní zařízení - kovodělné výrobky Kovoobrábění: - soustružení na CNC strojích - frézování - vyvrtávání - broušení na kulato - dělení ocelových materiálů i neželezných kovů Pobočka: STŘEDISKO FRYČOVICE: Fryčovice 675 739 45 FRYČOVICE EMAIL: technosvar@technosvar.com TEL: +420 558 441 ...

Společnost DAS spol. s r.o. působí již od roku 1993 na trhu jako dodavatel transportní a manipulační techniky a rovněž se zaměřuje na zámečnickou výrobu, výrobu el. rozvaděčů a elektromontáže.

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Společnost IZOTORA s.r.o. provádí zateplení stříkanou polyuretanovou pěnou - fasády, stěny, podlahy, střechy

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Společnost ELMECHA montáže, s.r.o. nabízí služby v oblasti elektroinstalací a servisu elektrických zařízení.

Zajistíme kompletní rekonstrukci bytu a bytového jádra. Provádíme zednické a obkladačské práce, elektroinstalace, vodoinstalatérské práce. Působíme na Ostravsku, Frýdecko-Místecku a Karviné.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o úklid, malování a natírání vašeho domu, bytu nebo kanceláře, pak je pro vás správnou volbou společnost Jaroslav Kořínek. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti úklidových, malířských a natěračských prací.