Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební firma. Kompletní stavební práce. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - bytové, občanské stavby - průmyslové stavby. Odstraňování staveb: - bourací práce. Opravy fasád. Zateplování objektů. Zednické práce. Tesařské práce.

Řemeslnické práce: - svařování, sváření, svářečské práce. Prodej, pronájem, půjčovna: - svařovací agregáty a nářadí.

Návrhy, projekční práce, měření a realizace. Stavební a prostorová akustika: -snižování hluku a tepelné izolace staveb, konstrukcí a potrubí.

Výroba: - pokládka dlažby-plošná, zámková - úpravy komunikací, terénní úpravy - inženýrské sítě - palisády, svahové tvárnice, valouny, plotové tvarovky, květináče - bytová výstavba.

Stavební firma, činnost: - inženýrské, průmyslové a občanské stavby - veškeré výkopové práce - rozvody inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plynu, vody, topení - instalatérské a topenářské práce.

Nakládání s odpady. Recyklace stavebních odpadů: - asfalt - beton - cihly - zemina, kameny Demoliční práce, demolice. Prodej: - betonová a asfaltová drť - tříděné neprané štěrky - recyklované zásypové písky (písek).

Výstavba: - kovové konstrukce a zastřešení - ploty na klíč. Zámečnictví. Prodej, maloobchod: - zahradní nábytek - zemina, hnojiva, květináče, zahradnické potřeby - zatravňovače - obrubníky, odvodňovací žlaby.

Strojírenská výroba. Obrábění kovů, kovoobrábění, svařování.

Stavební činnost: - zemní práce, výkopové práce, výkopy - bourací a demoliční práce - terénní úpravy.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - komunikace - betonářské práce. Firma vlastní betonárnu (betonárna) v areálu Zemědělského družstva Frýdlant n. O. Prodej: - sypké materiály - betonové směsi.

Firma PEHAS technology s.r.o - nabízíme k prodeji štípané palivové a krbové dřevo a nově také stavební řezivo. Vzhledem k výhodné poloze naší provozovny pro producenty a zpracovatele dřeva, jsme s našimi dodavateli dojednali exkluzivní ceny pro naše zákazníky. Nabízíme k prodeji sortiment palivového i stavebního řeziva ( trámy, desky, hranoly ...

Montáž, oprava, revize, zkouška: - vyhrazená plynová zařízení. Topenářské, plynařské práce.

Dřevovýroba. Kovovýroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské práce, kovoobrábění - zámečnické práce, zámečnictví - soustružnické práce, soustružení. Výstavba: - dřevostavby - energeticky nenáročné rodinné domky.

Stolařství - renovace dveří - výroba nábytku, kuchyňských linek - prodej masivního dubového nábytku

-Výroba sportovního zboží -Výroba her a hraček -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Zprostředkování služeb -Realitní činnost -Správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování ...

Pobočka. Divize 31 - Výroba ocelových konstrukcí. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Povrchová úprava dle přání zákazníka: - tryskání - nátěry.

Otakar Almatir Jalůvka – autor, inovátor, parapsycholog a esoterik. Píši jakékoli texty, řeším problémy s inovacemi a inovováním, zkoumám a prakticky využívám parapsychologii a esoteriku. Píši autorské, odborné, speciální, technické, komerční a jiné texty. Díla jakéhokoli formátu, žánru, obsahu, rozsahu nebo účelu: • Autorské ...

Elektroinstalační práce Demolice - bourací práce Sádrokartonářské práce Zemní a výkopové práce Stavba a rekonstrukce - domy na klíč - byty Stavba a rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Stavba a rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce

Zasklení - střešní okna Dodávka a montáž - světlovody Instalace - hromosvody Zdění - komíny Dodávka a montáž - žaluzie - rolety - doplňky pro střešní okna Montáž - tepelné izolace Montáž - sádrokarton Montáž, výroba - fasádyopravy - zdi - ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Výkon zeměměřických činností

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu i lamina - bytové doplňky - okna, dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské.

Práce: - revize elektro, hromosvody - elektroinstalační, elektrikářské.

Výroba, prodej, oprava, servis: - kulečníkové potřeby - kulečníky - kulečníková tága - stojany pro tága. Broušení: - kotoučové pily a nástroje na NC brusce (kotoučové pily, nástroje).