Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Veškeré práce se sklem. Tvoříme barevná skla do kuchyně, ozdobné pískování a sprchové kouty.

Hodinový manžel, doprava nového nábytku s následnou montáží, zavěšení poliček, garnýží, svítidel, atd., plovoucí podlahy, vinyl, koberce. Betonářské a zednické práce, sádrokartony, drobné instalatérské, elektrikářské a klempířské práce, malování + veškeré práce na zahradě, rizikové kácení stromů. Dekorativní omítky, betonové stěrky, dřevěné a ...

Zakázková výroba - dámské a pánské oděvy

GOJAS alfa s.r.o. je stavební firma, která nabízí širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví, elektroinstalace, fotovoltaiky a hromosvodů. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým odborníků, kteří zaručují kvalitní a spolehlivou realizaci vašich projektů. Společnost se zaměřuje na stavbu a rekonstrukci rodinných domů, ...

Pokud hledáte společnost, která vám zajistí kvalitní a rychlé zemní protlaky, měli byste se obrátit na ROZDOLSKÝ s.r.o. Máme dlouholeté zkušenosti a moderní technologii pro provádění protlaků pod komunikacemi, železničními tratěmi, zahradami nebo budovami. Zemní protlaky jsou bezvýkopová metoda, která umožňuje pokládku inženýrských sítí bez ...

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů v objektech firmy JABLOTRON Montáž kamerových systémů CCTV Rozvody elektroinstalace Montáž ozvučení

Řemeslnické práce: - elektroinstalace domovní a průmyslové - elektromontáže - elektrikářské práce. Revize: - elektrické spotřebiče, elektrických spotřebičů - elektrického nářadí.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Jádrové vrtání 12-1200mm, řezání, frézování, broušení a leštění betonu

Výkopové a zemní práce. Výkop základů rodinných domků a menších a středních staveb. Výkop a instalace inženýrských sítí - voda, topení, plyn. Úprava terénu po stavbě. Vykopání bazénu nebo čističky.

Výroba a zpracování: - pila, dřeva, dřevo - stavební řezivo, střecha, střechy (hranoly, fošny, latě, desky, trámy) - stolařské řezivo - plotové desky - štípané palivové dříví, dřevo - palety. Autodoprava: - speciální doprava kulatiny. Služby: - broušení pil, pily, fréz, frézy - sušení řeziva, dřeva - štěpkování větví, odkorů ...

Prodejna. Prodej: - stavební a stolařské řezivo (hranoly, fošny, desky, latě). Služby: - broušení pily, frézy - sušení dřeva.

Práce: -demolice -zemní práce -recyklace -výškové práce -mobilní jeřáby Stavba, výstavba: -provozní objekty -technologické celky -komunikace -inženýrské sítě Služby: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava

Strojní výroba: - ocelové konstrukce - kusové strojní díly - jednoúčelové, jednoduché stroje - soustružení klasicky, CNC soustruhy - frézování, broušení, vyvrtávání - svařování - dělení materiálu - plazma.

Tesařské práce Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Zateplení budov - ZELENÁ ÚSPORÁM Sádrokartonářské práce - ZELENÁ ÚSPORÁM Dlažby - zámkové dlažby Kompletní stavební práce - rodinné domy Zednické práce - jádrové, štukové omítky a změny struktury fasády brizolit, na drásanou nebo točenou ...

Společnost MILATA TECHNOLOGY s.r.o. realizuje stavební, lesní a komunální činnost, práce se svodidly. Firma má bohaté strojní, nástrojové a technické vybavení pro vysokou kvalitu služeb.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Dřevostavby - výstavba dřevostaveb - suchá výstavba domů. Zakázkové truhlářství a stolařství, výroba - zahradní nábytek a pergoly - dětská hřiště a další stavby - okna, dveře. Prodej - štípané palivové dřevo - stavební řezivo.