Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Prodejna: - krby, kamna. Kompletní práce vodo topo plyn. Montáže: - podlahové topení - solární systémy - tepelná čerpadla. Prodejna Bystřice pod Hostýnem, Mlýnská 1698 - tel.: 723681692, 573379600.

Činnost: - elektromontáže - revize elektro

Nabízíme: - průmyslové izolace potrubí - tepelné, chladové, technické - montáže opláštění a zastřešení objektů - působíme v celé ČR

Barluskat CNC soustružení obrábění Zajonc sériová výroba s použitím CNC technologie kovoobrábění, na rotačních soustruzích a soustružnických automatech. Stěžejní a úzce vyhraněný program firmy Barluskat s.r.o. je CNC strojní obrábění kovů kovoobrábění na rotačních strojích CNC soustruzích. Soustřeďujeme se především na CNC sériovou výrobu ...

Společnost TEB Český Těšín s.r.o., která působí již déle, jak 12 let se zabývá: Výroba elektrospotřebičů Lisování a tváření kovu za studena ( automotiv ) Teflonování Společnost je certifikovaná na systém kvality ČSN EN ISO 9001:2016.

Stavební firma - zemní práce - inženýrské sítě - stavební práce na pozemních komunikacích

Vodoinstalatérské, topenářské, plynoinstalační práce. Revize plynových zařízení. Servis, opravy plynových spotřebičů. Montáž kotelen nad 50kW.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Elektroinstalační a elektromontážní práce, revize - opravy a rekonstrukce stávajících rozvodů - připojení a instalace elektrospotřebičů.

Instalační práce - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce. Realitní kancelář INSTAL U staré pošty 105 Frýdek - Místek 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

Autodoprava - kontejnerová přeprava, přistavení nebo pronájem kontejneru - nákladní a kamionová doprava mezinárodní i místní. Zemní a výkopové práce - realizace zpevněných povrchů.

Rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - montáž sádrokartonu - podlahářské práce.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Zednické práce. Rekonstrukce domu, bytu. Podlahářské práce. Vyrovnávání podlah. Malířské a natěračské práce.

Podlahářské a malířské práce. Výroba a montáž: - žaluzie. Prodej, montáž: - podlahy - podlahový materiál - garnýže. Prodej a šití: - záclony - závěsy - dveře a zárubně Solodoor, PVC Gerflor, Thermofix,

Tesař Lukáš Hrabovský realizuje: - dřevostavby - dřevěné domy - střechy - krovy - pergoly - altány - bednění. Rekonstrukce střech. Opravy krovů.

Zemní práce: - úprava terénu - výkopové práce - válcování. Nákladní autodoprava: - přepravy stavebních strojů, lesní a zemědělské techniky - odvoz suti - dovoz stavebních materiálů.

Práce tlakovým vozem: - čistění domovních odpadů, potrubí, domovní přípojky, domovní i venkovní kanalizace. Monitorování nástrčnou kamerou: - zjišťování poruch na domovních stoupačkách a vodovodních přípojkách.

Stavební firma: - projekce - inženýrská činnost - stavby rodinných domů, komerčních objektů, výrobních prostor - zemní práce. Půjčovna: - lešení - bednění stropů, základů - el. sbíjecí a vrtací kladiva - řezací technika - míchací technika - přívěsné vozíky. Provozovna: Střítež 14 739 59

Jazykové korektury: - časopisy - články - knihy - bakalářské, diplomové, disertační práce - výroční a tiskové zprávy - letáky, prospekty, katalogy, manuály - webové stránky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice, postele - skříně - obývací stěny

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen - montáž sádrokartonu