Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - klempířské - pokrývačské

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplení fasád - montáž sádrokartonu - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby

Služby: - elektromontáže - elektroinstalace - revize elektro

Milan Jurovatý zajišťuje práce: - sádrokartonářské - montáž minerálních podhledů - drobné zednické.

Elektroinstalační práce - montáž domácích telefonů a hromosvodů.

Provádí veškeré topenářské, vodoinstalatérské a plynařské práce včetně zapojení plynu a plynových kotlů kompletní navrhnutí a realizace rozvodů vody, topení, kanalizace a plynu na váš nový dům či rekonstrukci dodávka + montáž kotlů - navrhne a zrealizuje kotelnu, technické poradenství. ( jsme v projektu zelená úsporám )

Společnost Profizem s.r.o. se provádí zemní a výkopové práce. Nabízíme výkopy inženýrských sítí, výkopy základů domů, výkopy pro bazény, rovnání terénu, přípravy terénu. Realizujeme kanalizační přípojky. Poskytujeme také kontejnerovou autodopravu, likvidace odpadů, dovoz sypkých materiálů. Činnost: - zemní a výkopové práce - výkkopy ...

Kovovýroba, výroba, prodej: - vzorková prodejna-kovářské polotovary - kovářské práce - výrobky uměleckého kovářství - ploty, brány - mříže, - zábradlí, - krbové doplňky, - přístřešky - věšáky, svícny. Řemeslnické práce: - kovářské práce - zámečnické práce.

Inspra poskytuje: - instalatérské a topenářské práce - vodoinstalace - kanalizace - solární systémy.

Firma založena v roce 1994. Kompletní dodávka a montáž, prodej, poradenství včetně certifikace: - krovy, střešní krytiny, okapové systémy - speciální střešní krytiny: - BRAMAC, TONDACH, KM BETA, CEMBRIT, LINDAB, ONDULINE, EVERTILE, SATJAM, DECRA, STEELTILE, střešní šindele ...

Petr Šigut je stolař, který poskytuje zakázkovou výrobu nábytku.

Kompletní realizace interiéru - truhlářská výroba - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek do prodejen a kanceláří - vestavné skříně.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - šikmé, ploché střechy - výměna a opravy klempířských prvků - zhotovení dřevěných konstrukcí pro stavby - zednické práce, montáž oken.

Práce: - elektroinstalační - elektrikář.

Pavel Štěrba je hodinový manžel, nabízí: - údržba zahrad, sekání trávníků - drobné zámečnické a klempířské práce - pokládka zámkové dlažby - truhlářské práce - elektrotechnické práce - instalatérské práce - malířské práce - opravy a rekonstrukce v domácnosti.

Zednické a zámečnické práce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - zateplování.

Radim Puda provádí: - pokrývačské práce - klempířské práce - malířské práce.

Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - výstavba komerčních objektů - zednické práce - zateplování budov - montáž sádrokartonu - obkladačské práce.

Provozovna: - Pionýrů 839, Frýdek-Místek. Stavební činnost: - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - výměna oken.

Ing. Václav Kolář je firma zabývající se geodezií především v okresech Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín, Opava a Vsetín.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, prodej, dodávka: - interiéry, nábytek - šatny - koupelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - bytové doplňky - ložnice - dodávka včetně spotřebičů.

Společnost STŘECHY eFeM s.r.o. provádí realizaci a montáž střechy - rekonstrukce starých střešních systémů, realizace nových střech.

Firma Instalatérství Peter se sídlem ve Frýdku-Místku se zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských prací. V rámci naši činnosti se zabýváme také topenářskými pracem, např. montáží rozvodů vody v materiálech - měď, plast pozink, opravami stávajících rozvodů, rekonstrukcemi koupelen a bytových jader, montáží montáží zařizovacích předmětů ...

Společnost TOPMONT INSTAL s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oboru voda, plyn a topení - provádí instalatérské práce v bytových i nebytových prostorech, v rodinných i panelových domech, ve firemních a průmyslových objektech.