Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Stavební činnost - bytová výstavba - komerční stavby - demolice, bourací práce - zemní práce.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - demolice, bourání. Velkoobchod, maloobchod: - struska - písek, štěrk. Nákladní autodoprava.

Knihařství, vazba: - diplomové práce, knihy, časopisy. Výroba kalendářů, rámování, paspartování, kopírování. Digitální tisk. Drobné stolařské práce, malby, nátěry.

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce a revize elektrických zařízení. Dodáme Vám kompletní řešení v oblasti elektro a elektřiny pro vaši stavbu nebo rekonstrukci.

Společnost František Vjater provádí veškeré zemní a výkopové práce, terénní úpravy, demolice i recyklaci stavební suti. Naše sídlo najdete ve městě Rychvald. Zakázky realizujeme v rámci Moravskoslezského kraje. Naše činnost: - zemní, výkopové práce - bagrování základů - výkopy - terénní úpravy - demolice - demoliční práce - ...

Betonárna Dětmarovice. Stavební materiály. CEMEX provozuje 55 betonáren, 7 štěrkoven, 5 kamenolomů a cementovou mlýnici: - široká škála betonů - přírodní tříděné i netříděné kamenivo - lité anhydritové potěry AnhyLevel pro vytvoření dokonale rovné podlahy - lité cementové potěry CemLevel pro podlahy ve vlhkém prostředí nebo v prostorech ...

Služby: - hydroizolace a zateplování plochých střech - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Služby: - regresivní terapie - energetické obrazy - The Reconnection

Kovoobrábění - soustružnické, frézařské práce - nástojářství - výroba nástrojů.

Opravna obuvi - rychloopravna obuvi - oprava obuvi. Výroba klíčů, broušení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Doprava - přeprava nákladu Stavební a zemní práce - demolice a bourání Zámečnické a svářečské práce

Čištění kanalizace tlakově a mechanicky, čištění tukových lapolu a jímek, kamerové zkoušky potrubí, frézovaní kanalizace.Dále provádíme zemní a výkopové práce a izolace kolem objektu

Výroba, prodej - přání - dárkové tašky - záložky - jmenovky.

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - instalatérské práce - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - elektroinstalace - piloty / mikropiloty - vodohospodářské stavby - dopravní stavby

Stavební a zednické práce - bourací a demoliční práce - malířské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - rekonstrukce interiérů. Kancelář: - adresa: Junácká 1241/1, Havířov-Podlesí.

Činnost - výškové práce za pomoci horolezecké techniky - nátěry kovových konstrukcí, technologických zařízení, potrubních mostů - lešenářské práce - bourací práce, - zámečnické práce - tryskání - malby malých i velkých prostor, včetně použití lešení.

Činnost - odsávání a odprášení - odsávání pilin a prachu - odsávání při lakování.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zateplování - hydroizolace staveb.

Stavební práce: - malířské, natěračské - veškeré povrchové úpravy - dodávka staveb na klíč - zateplování, rekonstrukce fasád. Úklidové služby.

Geologické práce: - vrtané studny - vrty pro tepelná čerpadla - geologické průzkumy. Pobočka: -Pod Školou 124 Bučovice - Černčín