Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Studnařství, studnařské práce. Vyhledávání zvodnělých vrstev a geopatogenních zón. Znalectví a stavební dozor. Vrtné práce. Projekce, realizace studní - vrtané, kopané studny. Stavební práce.

Voda, topení, plyn, revize plynu do 50 kW, servis a kontroly plynových spotřebičů značek Immergas, Broetje, Mora, MoraTop, Karma a další.

Truhlářství, stolařství. Truhlářské, stolařské práce. Výroba, oprava: - nábytek - kancelářský, bytový nábytek - zahradní nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. - dřevěná okna a dveře.

Podlahové studio. Podlahářství, podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - podlahový materiál - podlahové krytiny - laminátové, dýhované plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - přírodní linoleum - PVC, vinyly - korkové podlahy. Sídlo: - Na Výsluní 293, Bohumín - Pudlov.

Nabízíme montáže a opravy zvonkových tabel, montáž a opravy domácích telefonů a videotelefonů, montáž přístupových systémů.Elektroinstalace bytů apd.

Práce: - natěračské - malířské - lakýrnické. Nabídka nátěrů střech a fasád vysokotlakou stříkací technikou. Fóliování dveří, kuchyňských linek, smaltování van.

Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - revitalizace, zateplování. Provádíme: - vodoinstalatérství, topenářství - kanalizace - elektrorozvody - obklady a dlažby.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koberce - bytový textil. Pokládání, kladení: - podlahové krytiny, PVC - koberce - koberce - obšívání.

Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Zámečnické práce, zámečnictví. Veškeré stavební práce.

Montáž, oprava, revize: -voda, topení, plyn.

Strojové vyšívání: - firemní a sportovní loga - značky či symboly na hotové výrobky nebo na díly, které se vyšívají před konečnou kompletací. Výšivky či nášivky na trička, mikiny, košile, ručníky, ubrusy, spodní prádlo, pracovní oděvy, vesty, tašky, čepice. Výhody strojového vyšívání: - žádný minimální odběr - sériová i ...

Výstavba, stavební firma: - občanské a průmyslové stavby - rekonstrukce. Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - instalatérské - zámečnické - klempířské, pokrývačské - liniové stavby pro kabeláže.

Šití, prodej: - plavky na míru - kotýmy - dresy - sportovní oblečení.

Výtvarník, malíř: - kresba, malba - abstrakce, expresionismus, dadaismus. Prodej: - obrazy. Pořádání: - výstavy.

Práce: - výkopové práce pro inženýrské sítě - základy pro stavby - terénní úpravy - odklízení sněhu v okolí objektů.

Prodej a servis techniky SAALMANN: - terapeutické přístroje pro úspěšnou fototerapii: - slouží k ozařování malých i velkých ploch těla při léčbě kožních chorob, zejména lupénky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Stavební firma: - HSV - hlavní stavební výroba (hrubé stavby, inženýrské sítě) - ...

Tepelné izolace. Zateplování střech, rodinných domů, hal.

Instalatér, domovní a průmyslové instalace. Kompletní dodávka a montáž rozvodu vody. Rekonstrukce bytových jader. Kompletní dodávka a montáž domovní a venkovní kanalizace. Topení-kompletní dodávka a montáž ÚT.

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - plynař, topenář.

Komunální služby. Městské služby, technické služby: - údržba zeleně, ořezy a vysekávání stromů a keřů - čištění příkopů a drobných vodních toků-ručně, strojně - správa hřbitova - údržba veřejného osvětlení - práce s autoplošinou MP** 13 - přistavení a odvoz kontejnerů, kontejnerová AVIA, dovoz traktorem do 1, 8 t, odvoz stavební suti a ...

Prodej, e-shop: - malířské stojany - malířské palety - malířská plátna - olejové barvy - akvarelové barvy - štetce. Elektromontáže, elektroinstalace: - revize, montáže. Hromosvody.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - dřevěná okna - dřevěné dveře - schody, schodiště - dřevěné brikety.

Realizace střešních plášťů. Opravy, rekonstrukce střech. Pokrývačské a klempířské práce. Tesařské práce. Hydroizolace plochých střech. Montáž střešních oken.