Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Stavební práce: - hrubá stavba, zednické práce, základy, zateplení, střechy, komíny, krovy.

Malířské - natěračské práce. Nástřik gotele. Dekorativní malby. Antická zemina. Nátěry: - zárubně - okna - dveře - fasády AIRLESS technikou. Stěrkové a klasické omítky, obklady a dlažby. Plovoucí podlahy. Čištění koberců, čalouněného nábytku, interiéru vozidel technologií Karcher.

Výroba, zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - kuchyňské studio - vestavné skříně - dětské pokoje - komody - postele - stoly. Truhlářství, truhlářské práce.

Stavební práce. Rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Demolice starých jader, demoliční práce. Obklady, dlažby - obkladačské a dlaždičské práce. Instalace sanitárního vybavení. Úpravy, přestavby interiérů. Zednické práce. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Zateplování fasád domů.

Geodetická kancelář: - vytyčování hranic - geometrické plány.

Montáž: - těsnění - okna, dveře - žaluzie - sítě proti hmyzu - plovoucí podlahy, podlahařské práce.

Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - skříně - stoly, židle - komody - posuvné dveře.

Úklid novostaveb. Výkopové práce . Montáž a demontáž lešení.

Novostavby, nízkoenergetické domy. Rekonstrukce: - stavby - interiéry. Zateplování budov.

Výroba nábytku na zakázku: - ložnice - kancelářský, dětský, koupelnový nábytek - kuchyně. Čalounictví: - renovace starého nábytku - čalounění nábytku.

Pokládka: - zámková dlažba, obrubníky, palisády, žulové kostky a veškeré související práce - celý Moravskoslezský kraj.

Sádrokartony. Montáže, dodávky: - sádrokartonové a minerální podhledy - strop - příčky - půdní vestavby, interiéry - kazetové stropy - oblouky. Celkové rekonstrukce podkroví včetně uložení tepelných izolací. Odhlučnění stropů a stěn. Stavby a rekonstrukce: - koupelny. Sídlo firmy: - Šípková 1182/9, Havířov - Šumbark.

Práce: - tesařské, klempířské - pokrývačské - stolařské. Rekonstrukce střech.

Klempířství. Klempířské práce.

Projekty, projektová činnost elektro. Činnost: - silnoproudá elektroinstalace - řešení přípojek a sítí NN - veškerá občanská vybavenost - světelné technické projekty, včetně výpočtu osvětlení. Slaboproudá elektroinstalace: - telefonní instalace - počítačové sítě - elektronické zabezpečení objektů - požární signalizace - ...

Elektroinstalační práce. Výroba: - rozvaděče - komponenty pro výtahy.

Pobočka. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Zámečnictví, zámečnické práce. Výškové práce.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Průmyslová automatizace. Výroba rozváděčů.

Elektrická zařízení - bez omezení napětí: - montáž, elektromontáž - oprava, servis, údržba - revize. Elektrické vytápění - dodávka, montáž. Elektroinstalace: - objekty - hromosvody. Rozvaděče - výroba.

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské. Montáž topení a topných systémů. Zhotovení kotelen, rozvodů vody i plynovodů a domovních přípojek.

Čalounictví. Výroba a opravy: - veškerý čalouněný nábytek včetně sedacích souprav na míru. Nabídka čalounění aut a veteránů.