Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Stavebni práce: - zámkova dlažba - gabiony.

Stavební firma-oblast železniční dopravy: -komplexní stavební práce -dopravní stavby na klíč -sanace a rekonstrukce železničního spodku a svršku -údržba-koleje, výhybky -projektová činnost -dohled kolejí, výhybek a firemních vleček s plnou právní odpovědností včetně odstraňování závad -revize, měření-koleje, výhybky. Zemní ...

Stavby, stavební činnost. Ucelené dodávky a montáž zdravotechniky, plynofikace, systému ústředního vytápění, elektroinstalace, zednické práce, malířské práce na nových stavbách i při rekonstrukci stávajících objektů .

Zpracovávání: - podklady pro seminární, bakalářské, diplomové práce do škol.

Zpracování -projekty elektro vybavení pracovních strojů, technologických linek a elektroinstalací.

Elektroinstalační práce. Elektro práce. Montáž: - silnoproud - slaboproud - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronická požární signalizace (EPS) - hromosvody - průmyslové elektroinstalace. Revize elektro. Sídlo firmy: - V. K. Klicpery 286/1, Havířov - Šumbark.

Kovovýroba. Sériová výroba: - řezací a chladicí trysky pro hutní podniky - strojní součásti a díly. Strojní obrábění kovů.

Podlahářská firma. Řemeslnické práce: - podlahář - podlahy PVC: - Novoflor, Standard, Domo, Extra Novilon - podlahový korek - plovoucí podlahy Kronofix, Magnum - samonivelační směsi MFC - zátěžové koberce, bytové koberce - lité podlahy, průmyslové podlahy - antistatické podlahy - Gamrat, Elektrostatik - renovace parket - ...

Zámečnické práce, zámečnictví: - speciální mříže do žákovských šaten - výroba - ploty, vrata. Instalatérské práce, instalatérství. Topenářské práce. Kompletní montáž topného systému.

Montáž, opravy: - elektrické zařízení. Revize: - nářadí - spotřebiče.

Rekonstrukce: -koupelny. Práce: -sádrokarton. Kazetové podhledy-THERMATEX. Půdní vestavby. Izolace: -tepelné, zvukové.

Stolařství Výroba: -kancelářský nábytek, pracovny -kuchyňské linky-moderní, klasické -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -police -předsíně -vinotéky -vybavení prodejny, prodejen -nábytek do garáže -pracovní desky: -klasické -kamenné -postele, skříně, komody a stolky -stoly, police, skříňky -dveře ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - malířské - rozvod vody a topení - zednické.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kuchyně.

Práce: - úklidové - výkopové.

Výstavby, opravy a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování RD. Zednické práce. Zámková dlažba včetně venkovních terénních úprav. Oplocení rodinných domů.

Zakázková výroba postformingu, atypických nábytkových dílů. Dřevovýroba, truhlářství.

Výroba a montáže: - kuchyňské linky, vestavné skříně, dveře, zárubně, interiérový nábytek.

Projekce, projektování, montáž: - vodoinstalatérství - topenářství. Měření, regulace.

Řemeslo: - instalatérské práce - topenářské práce - plynové rozvody, plynař - voda, vodoinstalace.

Stavby, stavební práce, zednické práce, rekonstrukce. Řemeslo: - dlaždič-dlažby - obkladač-obklady - vodoinstalace - práce ve výškách, výškové práce - malby, nátěry (malíř, natěrač). Fasády, zateplování.

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské stavby - čističky odpadních vod pro obce a města - venkovní přípojky - vysokotlaké, středotlaké, nízkotlaké plynovody - regulační stanice - zemní práce.

Činnost: - malířské práce - dekorační nástřiky - bordury - nátěry-zárubně - nástřiky-radiátory - vnitřní nátěry a malby.

Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - sádrokartonářské - natěračské, natírání, nátěry.