VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výtvarník, služby: - tiffany vitráže - malba na sklo, dřevo, textil - olejomalba

Tesařské práce: - krovy - dřevostavby - altány - pergoly

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně

Služby: - kovoobrábění - CNC soustružení - broušení - lisování - CNC frézování

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím

Práce: - zednické - malířské, natěračské

Práce: - obkladačské - zednické

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinstalace - pokládka plovoucí podlahy - práce na zahradě

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Tvoříme internetové stránky v kombinaci Vašich představ a také naší odbornosti.

Výroba: - přesné obráběcí díly z oceli, duralu, plastů, litiny a nerezu včetně tepelného zpracování a povrchové úpravy. Frézování Soustružení Dělení materiálu Tepelné zpracování.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Truhlářství. Prodej: - palubky, lišty - palubky.

ELEKTROINSTALACE: -rodinné domy -občanská vybavenost -osvětlení interiérů. MĚŘENÍ A REGULACE: -kotelny -vzduchotechnika -elektrické pece -průmyslové pece.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Tvarové řezání vodním paprskem: - všechny druhy ocelí.

Truhlář: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ordinace, kanceláře - pokoje - schody - interiérové a vstupní dveře - zábradlí - postele a čalounění - plasty, pracovní desky, umělý kámen - altány, pergoly.

Realizace střech. Tepelné izolace. Zateplování objektů.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Montáže: - sádrokartonové konstrukce - tepelné izolace - minerální kazetové podhledy - kompletní půdní vestavby - plovoucí podlahy včetně přípravy podkladu - termofasády.

Práce: - zemní a výkopové prováděné bagrem DH a UNC i ručně - terénní úpravy - vrtané a kopané studny - vyhledávání vodních zdrojů - čištění a rekonstrukce studen - vyklízení, úklid sklepních a půdních prostor.

Výroba, opravy, úpravy, prodej: - sportovní a lovecké zbraně - mířidla - stavba zbraní na zakázku pro myslivost a sportovní střelbu - střelivo - kovoobrábění -CNC frézování. Prodejna: Slovenská 10, Olomouc, 585223230.

Salon Brigita: Módní salón. Zakázkové krejčovství oděvní návrhářky. Šití: - dámské - pánské oděvy. Realizace módních přehlídek. Maloobchod, prodej : - metrový textil - bižuterie.