VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Elektromontáže. Instalace televizních a satelitních antén a rozvodů. Rekonstrukce STA v bytových a panelových domech přechod na pozemní digitální vysílání. Elektroinstalace a drobné elektropráce.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Provádíme veškeré elektromontáže a leketroinstalace. Montáže zvonkových tabel a domovních telefonů. Oprava vypínače i zásuvky. Rekonstrukce elektroinstalace i novostavby.

Práce jeřábem, doprava: - práce autojeřábem AD 20t Tatra 815 - pracovní plošina MP-13 Avia.

Elektroinstalační práce Automatizace kotelen a výměníkových stanic Výroba - rozvaděče

Zakázkové krejčovství, šití: - společenské šaty - svatební šaty - pánské obleky - kostýmy, saka - kabáty - šaty - halenky - sukně, kalhoty - taneční kostýmy - historické kostýmy.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

MP nábytek Šternberk Výroba na zakázku. Prodej: -zahradní kovový nábytek. Čalounictví, čalounické práce. Provozovna: - Bělkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Přikryl.

Podlahářství, prodej a pokládka podlah: - dřevěné - vinylové - PVC - linoleum - laminátové - korkové - marmoleum - všechny druhy koberců.

Můžeme nabídnout kompletní dodávku podlah. Provádíme pokládku podlah téměř všech typů dle požadavků zákazníka.V rámci kompletního servisu poskytujeme zdarma poradenství, zaměření a zpracování cenové nabídky.

Výroba, práce, řemeslo: -zámečnické práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénních minikár pro letní využití lyžařských sjezdovek. Stavby, stavební činnost: -montáž půdních vestaveb, sádrokarton -pokládka podlah, obklady stropů -pokládka zámkové dlažby.

Stavební činnost: -sanace -těsnění staveb -izolace -jádrové vrtání - tlaková injektáž.

Hydroizolace střech: - ploché střechy - rodinné domy - panelové domy.

Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek z lamina i masívu -komplexní realizace interiérů. Maloobchod, prodej: -stoly a židle -nábytek -postele a lůžka.

Zemní práce: - minitraktorbagr JCB cx MINI - výkopy vodovodní, plynové, elektrické přípojky - kanalizace - odvodnění - srovnávání a úprava terénu, převoz a nakládání sypkých materiálů

Výškové práce: - čištění fasád - umývání oken - ochrana budov proti dosedání ptactva - instalace reklamních bannerů - nátěry ocelových konstrukcí - montážní práce.

Zemní práce: - překládka inženýrských sítí - pokládka vodovodního a kanalizačního potrubí, kabelů NN - demoliční práce - řízené podvrty.

Práce: - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce - rekonstrukce bytových jader na klíč.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Elektroinstalace a elektromontáže. Montáže, opravy, údržba, revize: - elektrická zařízení do 1000V.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis: - elektroinstalace - měření, regulace - bezpečnostní a kamerové systémy - telekomunikace - datové sítě.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Pronájem, půjčovna: - malé stavební stroje pro výkopové práce - minibagr Kubota 008-3 - minidumper Neilsen. Služby: - zemní a výkopové práce.

Specialista na kamenné prvky staveb. Kamenosochařství: -restaurování kamenných prvků historických staveb -výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření -kompletní realizace atypických pomníků, pamětních desek -opravy památníků, monumentů.

Kovoobrábění. Nákup a prodej strojních dílů a součástí. Zámečnická výroba.