VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Elektromontáže a elektroinstalace v občanské i průmyslové výstavbě do 1000 V. Oprava, servis, rekonstrukce: - eletkroinstalace.

Kamenické práce Restaurátorské práce - kašny - schody - portály - boží muka - kříže

Podlahářství Renovace parketových podlah.

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Instalace vody, topení.

Výroba unikátních obrazů z lidské DNA samotného majitele obrazu

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Vzduchotechnické práce. Opravy, montáž.

Stavební firma. Provádění staveb na klíč. Zemní a výkopové práce.

Stavební firma. Stavební práce, rekonstrukce.

Plynoservis. Opravy plynospotřebičů.

Přistavení a pronájem kontejnerů, dovoz materiálu a sypkých hmot, odvoz a uložení stavební sutě. Pronájem stavebních strojů a mechanizace. Bourací práce a demolice hydraulickým kladivem.

Gravírování. Pískování skla. Vypalování. Řezání a dělení laserem. Výroba razítek.

Výstavba - bazény Zateplování - budovy Obklady a dlažby - obkladačské práce Nástavby - přístavby - rekonstrukce - opravy Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Práce: -malířské, malíř -natěračské, natěrač. Zednické práce a opravy, sádrování, tmelení, opalování starých barev, nátěrů a laků.

Elektroinstalace, elektromontáže, komplexní dodávky staveb.

Stolařství. Výroba: - okna, dveře, vrata - schodiště, zábradlí - interiéry kostelů - repliky oken a dveří - dřevěné podlahy.

Práce: - zateplení fasád - odborný dodavatel ZELENÉ ÚSPORÁM - plastová, hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - garážová vrata - vjezdové brány - vstupní branky - interiérové dveře - kování na interiérové dveře - vnitřní a venkovní parapety - vnitřní, venkovní žaluzie - sítě proti hmyzu - rolovací sítě - rolety - ...

Malířství: - prodej, poradenství a finální realizace interiérových prostor.

Kovovýroba: - restaurování kovových výrobků - dálkově ovládané brány a vrata - bezpečnostní mříže - domovní čísla - krbové nářadí a rošty, krbové mřížky.

Dodávka a montáž: - vodoinstalace - ústřední vytápění - podlahové vytápění - plynové kotelny - izolace potrubí. Projekční činnost.

Kovovýroba: - rybářské potřeby. Kovopasířské práce. Kovoobrábění a zámečnické práce. Obrábění kovů. Svařování: - nerez ocelí metodou TIG a MIG (argon, CO2).

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.