VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební firma, pozemní stavitelství: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - demolice objektů - výstavba rodinných a bytových domů - rodinné domy na klíč Pronájem. - stavební stroje - autojeřáby.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Kovoobrábění. Obrábění kovů. Výroba náhradních dílů pro kolejová vozidla. Kusová a malosériová výroba.

Elektroservis Živěla - záruční a pozáruční servis elektrospotřebičů, prodej náhradních dílů

Plynoservis: - servis plynového vytápění - revize elektroinstalací - opravy, montáže - pohotovost plynu.

Projekt, montáž, oprava: -elektroinstalace v domech a bytech -elektromontáže v průmyslových objektech. Práce: -strukturované kabeláže pro PC -EPS-elektronická požární signalizace -EZS-elektronická zabezpečovací signalizace -měření a regulace -montáž hromosvodů.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.

Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Poradenství v oblasti elektroerozivního hloubení, řezání, strojního obrábění. Dodávky upínacích systémů EROWA, spotřebního EDM materiálu, podavačů, svěráků.

Zednictví, zednické práce: - obklady - dlažby - zateplení fasád - sádrokarton - bourací práce.

Nábytkové a stavební stolařství: - nábytek na zakázku.

Střechy na klíč: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - kompletní rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna. Stavební a obchodní činnost.

Stolařské a truhlářské práce.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Stolařství. Výroba nábytku.

Stavební a realizační činnost: - sanační omítky - sanace lodžií, balkónů a teras - tesařská práce - klempířská práce - rekonstrukce bytových jader - energetické audity. Inženýrská činnost. Půjčování fasádního lešení včetně montáže.

Práce: -truhlářství -stolařství

Truhlářství. Výroba, montáž: - dřevěné schodiště.

Montáž: - voda-topení-plyn. Řemeslo: - vodoinstalace - plynoinstalace - topenář.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Stavby, projekce, rekonstrukce, opravy: -tovární komíny -kovové komíny s nerezovou nebo laminátovou vložkou. Služby: -nátěry komínů a ocelových částí výškových staveb -prohlídky, kontroly, revize za účelem zjištění skutečného stavu komína.

Činnost: - elektromontáže - elektroinstalace - revize