VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Výroba: - kancelářský nábytek - dětské pokoje - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Plynoservis, plynařské práce: - opravy, montáže. Revize OPZ : - domovního plynovodu, plynospotřebiče s provedením odborné údržby. Autorizovaný plynoservis pro karmy, kotle, bojlery, topidla. Montáž, opravy, havarijní služba: - domovní rozvody plynu, topení, vody, kanalizace.

Komplexní výroba, montáž: - střechy. Tesařství. Klempířství. Pokrývačství. Výroba: - pergoly - dřevostavby.

Střechy na klíč Kompletní práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Služby: - elektromntáže do 22kV - výroba rozvaděčů - odstranění revizních závad - telefonní rozvody - zabezpečovací systémy - požární hlásiče - kamerové systémy - hromosvody - revize elektrického zařízení - projekce - fotovoltaické elektrárny.

Prášková lakovna, práškové lakování: -rámy jízdních kol a příslušenství -židle, stoly -autodíly -moto veterány. Zakázková výroba: -drátěný program. CYKLO prodej a servis: -Uničov, Šternberská 497, tel.:585051299 -jízdní kola.

Prodej, montáž, servis: - sádrokartony UNIGYP - tepelné izolace URSA, THERMOLAN - kazetové podhledy AMF, USG - zateplovací systémy - půdní vestavby, podhledy.

Klempířství, klempíř, klempířské práce

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - revize domovních plynovodů - servis plynových spotřebičů

Služby: - malíř - natěrač - fládrování - obnova starého nábytku nátěrem

Činnost: - elektroinstalační práce.

Nákladní autodoprava: - přeprava sypkých materiálů. Další služby: - zemní práce - úpravy terénu - demolice - bourací kladivo - prodej štěrku - uložení zeminy

Čalounictví, čalouník: - čalounické práce

Výroba: - těžká konfekce - pláště, kostýmy, kalhoty, sukně, bundy. Krejčovství.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Zámečnictví. Autoservis, autoopravna.

Pokrývačské a klempířské práce - dodávka a montáž střešních krytin a oken. POKRÝVAČSKÉ PRÁCE -dodávku a krytí všemi dostupnými druhy krytin ( Bramac, Tondach, KM Beta, Cembrit, Šindel, Onduline, IKO, atd. ) -demontáž staré krytiny a její likvidace -dodávku a montáž systému LINDAB, SATJAM apod. -realizace plochých střech KLEMPÍŘSKÉ ...

Izolatérské práce: -průmyslové izolace

Výroba nábytku - truhlářské práce