VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Klempířské, pokrývačské a izolatérské práce.

Broušení obráběcích nástrojů pro truhláře.

Realizace slaboproudých rozvodů: -rozvody strukturované kabeláže CAT U 5e, 6 (technologie AVAYA, SYSTIMAX, MOELEX, SOLARIX a další -systémy EPS a EZS -přihlašovací systémy (čtečky čipových karet, el. otevírání dveří) -vyhlašovací systémy -venkovní i vnitřní CCTV systémy -bezdrátové systémy (Wi-fi) -anténní a SAT ...

Výroba, šití: - oděvy - prádlo - bytové doplňky

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Náš e-shop nabízí nejen legendární nůž Rybičku, připravujeme pro Vás také informace o historii nožířské výroby v Československu. Doporučené způsoby péče o nože, bezpečné používání, broušení, konzervaci... Rybička - nůž neobvyklý svým tvarem zvířete. Velké obliby dosáhl již v předválečném Československu, kdy se nabízel v různých velikostech. ...

Elektromontáže Revize: - elektro - hromosvody.

Malířství, natěračství: - malířské práce - natěračské práce - nátěry fasád - stěrkování - renovace dveří - tapetování.

Zemní práce. Pronájem, půjčovna, opravy: - stavební jeřáby. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Mezinárodní kamionová doprava. Zámečnické práce. Opravy vozidel a strojů.

Truhlářství Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.

Kontejnerová doprava, dlouhodobý pronájem kontejnerů. Zemní práce. Nákladní autodoprava.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - dětské pokoje - kuchyňské linky - bytový a kancelářský nábytek - pergoly.

Zahradnické práce. Kácení a pořezy stromů. Práce se dřevem, kovem, betonem, komíny, okapy, stříšky, ploty, řez a tvarování stromů, rizikové kacení, údržba neudržovaných zahrad.

Výroba: - textilní výrobky - oděvy a oděvní doplňky - kostýmy - šaty - obleky - svatební šaty - divadelní kostýmy.

Sklenářství Dočkal Veškeré sklenářské práce: - zasklívání oken - lepení - akvária - řezání zrcadel - pískování - broušení.

Truhlářství Vránovi: - výroba kvalitního nábytku na míru.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - interiéry - sauny - kuchyňské linky - dveře s obložkovými zárubněmi - vestavné skříně - zahradní altány a pergoly - schodiště.

Zpracování kamene. Provádění zemních prací.

Výroba: - infrasauny. Dodávka interiérů na zakázku: - školní zařízení - obchodní prostory - kancelářské interiéry - bytové interiéry. Montáž: - drtiče kuchyňského odpadu.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba nábytku, kuchyňských linek. Stavba střech, pergol.

Montáž: - plastová, hliniková okna a dveře - žaluzie - parapety - garážová vrata. Práce: - rekonstrukce bytových jader - zednické - obkladačské.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Podlahářství: - plovoucí podlahy, masivní podlahy, PVC, vinyl, korek, marmoleum, renovace podlah, obklady fasád, venkovní terasy, schody, dveře.