VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Hodinový manžel: - drobné domácí práce: - elektro - malířské - zahradnické - montáž nábytku.

Montáž sádrokartonových konstrukcí: - sádrokartonové a minerální podhledy - příčky, předsazené stěny se zvukovou a tepelnou izolací - rekonstrukce podkroví.

Střešní práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské, zednické - stavba nových střech - opravy a rekonstrukce starších střech.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Výroba: - řezivo max.délka 12 m - dřevěné krovy - půdní vestavby - pergoly. Práce: - tesařské - pořez kulatiny max.průměr 65 cm na katru RP 65.

Služby: - elektroinstalační práce - elektromontáže. Dodávka, montáž: - televizní antény - satelity.

Stavební firma: - stavby na klíč - stavby průmyslové - rekonstrukce staveb - inženýrské sítě - zakládání staveb - průmyslové podlahy - zemní práce - jádrové vrtání.

Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.

Výroba: -výměníky do parních a horkovodních vytápěcích jednotek -výměníky teplovodní -výměníky teplovzdušné ke krbovým vložkám. - příslušenství Zámečnická výroba: - dělení materiálu -řezání plazmou. - svářečské práce.

Truhlářství. Výroba a prodej nábytku na míru: - kuchyňské linky - šatní skříně - dětské a studentské pokoje - postele - koupelnový nábytek - interiéry do kanceláří.

Studny: - kopání, vrtání, čištění a rekonstrukce studní.

Elektrikář: - revize, elektroinstalace - nastřelování do betonu.

Zakázkové krejčovství: - šítí damských oděvů a doplňků - výroba divadelních a reklamních kostýmů - opravy oděvů

Práce: -čalounické.

Provádění, příprava, realizace: -stavby, staveb.

ElektroProjekt: - projektant elektro - elektroinstalace obytných a průmyslových objektů - provozní rozvody silnoproudu - automatizace řízení technologických procesů.

Sklenářství, sklenářské práce: - zasklívání - zrcadla - izolační dvojskla - kalená skla.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Otáhal elektro Elektromontáže, elektromontážní práce. Revize: -elektroinstalace a zařízení -ruční nářadí -stroje a zařízení -hromosvody (montáž).

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Stavební firma, zednictví: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader, střech - půdní vestavby - zemní práce.

Elektromontáže. Kompletní rekonstrukce bytů, montáže sádrokartonu, pokládání plovoucích podlah, obklady a malování.

Práce: - leštění forem - povrchová úprava kovů.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - kuchyňské linky - schody - interiéry - pergoly.