VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Sadbové brambory. Autodoprava nákladních vozidel do 3, 5t. Práce vodo-topo-plyn. Kanalizace.

Provádíme: - elektroinstalace - opravy - rekonstrukce, opravy, montáže - rekonstrukce bytových jader - zateplení půdních prostor - drobné zednické práce - sádrokartony - centrální vysavače.

Návrh, dodávka a montáž střešních krytin Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -rekonstrukce střech -montáž střešních oken -lepené střechy -nátěry střech a klempířských prvků.

Práce ve výškách, rizikové kácení stromů, montáž hromosvodů, ochrany proti holubům, ochrana proti ptactvu, zednické práce, zednictví, čištění okapů, mytí oken

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

Klempířství, pokrývačství, izolatérství. Střechy - všechny typy.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Prášková lakovna: - povrchová úprava kovů práškovými povlaky Komaxit.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Výroba nábytku na zakázku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - stoly - kuchyňské linky - nábytek pro školy. Renovace: - starý nábytek.

Tesařství: - pergoly - treláže - altány.

Zednictví, zednické práce: - rekonstrukce bytových jader - koupelny.

Podlahářský servis: - vyrovnání podkladů - pokládka veškerých dřevěných podlah - renovací dřevěných podlah - plovoucí podlahy, lina, PVC, koberců, korků. Konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Čalounictví. Opravy: - čalouněný nábytek - čalouněné sedací soupravy - válendy, křesla - renovace starožitného nábytku - čalounění dveří.

Zednické, vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Výroba: - čistírny odpadních vod vodohospodářských a ekologických zařízení. Dodávka: - kotle na vytápění biomasou - solární systémy - teplovodní krby - realizace bytových jader.

Zednické práce: - obklady a dlažby - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce a výstavba rodinných domů - zateplení fasád - omítky, fasádní omítky - montáž sádrokartonu.

Mark House Výstavba: - dřevostavby - sruby - nízkoenergetické domy. Tesařské práce.

Betonárna: Olomouc, Hněvotín, Mohelnice, Lipník nad Bečvou. Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -doprava betonové směsi.

Práce: - plynařské, topenářské - montáž domovních a průmyslových plynoinstalací - dodání materiálů a plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis plynových kotlů - revize a zkoušky plynoinstalací.

Práce: - instalatérské - topenářské - obkladačské - drobné stavební.

Stolař, stolařství. Výroba: -nábytek -okna -dveře -sauny -formy pro betonářský průmysl.

Tesařství, tesařské práce: -zhotovení a oprava krovů -záklop střech desky-palubky -šalování a zaměřování základů včetně betonáže -šalování schodišť. Stolařství - výroba z masivu, z lamina: -kuchyňské linky -veškerá výroba nábytku na zakázku.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek.