VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Práce: - kominické práce - čištění komínů - čištění kouřovodů a spotřebičů paliv - měření účinnosti malých zdrojů do 200kW - výchozí revize spalinových cest - kontrola spalinových cest NV č.91/2010 - vložkování komínů.

Výškové práce. Služby: - pokrývačství - zednictví - zámečnictví - klempířství - natěračství - hydroizolace - zateplování.

Výstavba dřevostaveb: - tesařství - srubové rodinné domky - zahradní domky - chaty.

Zednické a obkladačské práce: - rodinné domy (hrubé stavby, zateplení, omítky) - komíny Schiedel - rekonstrukce koupelen v rodinných domech.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

Práce: -zednické -obkladačské -sádrokartony -hydroizolace. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Elektroinstalace. Budování, rekonstrukce, opravy, údržba: - veřejné pouliční osvětlení. Nasvícení objektů. Kabelový servis: - vytyčení trasy kabelů - vyhledávání kabelových poruch - oprava kabelu. Montážní plošina LIAZ MP-22.

Koupelny KM Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - balkony, terasy - bazény. Práce: - zednické a obkladačské.

Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

Klempířské a pokrývačské práce.

Dodávka, montáže, opravy: - technologické zařízení v průmyslu - zámečnictví.

Projekce, instalace, montáž: -voda, topení, plyn. Instalace, výměny, prodej: -plynové spotřebiče. Práce: -malířské -natěračské -drobné zednické.

Stavební práce: - stavby- rodinné domy, nebytové prostory - rekonstrukce domů - obklady, dlažby - sádrokartony - termofasády - přestavby bytových jader - kachlová kamna, krby - podřezání - dlaždičské - podkládání zámkové dlažby.

Řemeslo: -malíř -natěrač.

Práce: - malířské v exteriérech i interiérech - natěračské - fládrování - drobné zednické práce - malování obrazů na stěny podle reprodukcí.

Práce: -malířské a natěračské -drobné zednické opravy -rekonstrukce bytů -nástřiky tekutých tapet -povrchové úpravy nábytku.

Dlaždičské práce. Dláždění, pokládka dlažby: - dlažba betonová - dlažba zámková - zatravňovací bloky - kostky žulové.

Ruční výroba: - svícny - krbové nářadí, koše - stojany, držáky na víno - železné dekorace.

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -kanalizace. Zemní práce.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Návrhy, rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské: - pokládka - obklady, dlažba - obkládání bazénů, parních lázní.