VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -montáže vnitřních i venkovních rozvodů vody a kanalizace -kompletní montáže topení -montáž podlahového vytápění -čištění odpadů -veškeré instalatérské -rekonstrukce koupelen a bytových jader -veškeré topenářské.

Interiérové práce, montáže: - sádrokartony - minerální podhledy - podlahy - půdní vestavby - střešní okna Velux. - montáž dřevěných prvků - malby a nátěry

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku. Návrhy interiérů. Provozovna: Severní 207, Červenka, 784 01.

Elektroservis. Revize - elektrospotřebičů - ručního nářadí - elektroinstalací - hromosvodných soustav Servis : - spotřební elektrotechniky Montáž : - satelitů - anténních soustav

Čištění a kontrola komínů, revize komínů, vložkování komínů, autorizované měření malých zdrojů znečištění, poradenská činnost.

Stavební firma: - inženýrské sítě - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - půdní vestavby - demolice - fasády včetně zateplovacích systémů - střešní konstrukce.

Kovovýroba. Kovoobrábění. Strojírenská výroba.

Stavební práce od A do Z: - zelená úsporám, zateplení budov.

Autojeřáby Jurkovič Pronájem mobilních: - autojeřáby od 8 do 100 tun. Sídlo firmy: Družecká 280, 273 61, Velká Dobrá. Jeřábnícké práce.

Zakázkové truhlářství Výroba: -nábytek na míru.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

ESTERAK. Výroba: - zábradlí - svítidla - dveře - stříšky, markýzy. Práce: - zámečnické.

Krejčovství. Výroba: - konfekce - bytový textil.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Veškeré malířské a natěračské práce: - malby interiérů a exteriérů, - výrobní haly, školy, jídelny, nemocnice - dekorativní malby-antická zemina - nátěry ocelových konstrukcí, oken, dveří - lepení-bordury, fresky.

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Práce: - voda (instalatér) - topení (topenář) - plyn (plynař).

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Výstava, opravy, rekonstrukce: -plynovody -vodovody -kanalizace.

Práce: -malířské -natěračské-nátěry oken, dveří, radiátorů, plotů, stavebních konstrukcí -tapetování -lakýrnické práce -opalování oken, dveří, zárubní.

Stavební a zednické práce.